T-shirt KELAB BLOGGER BEN ASHAARI siap !

by - Julai 20, 2011

Alhamdulillah .. siap ! Haha... aku ingatkan tak wujud dah projek aku ni.. Tersilap aku.. member tu bz sangat ngan projek angkasawan dia .. hehe .. OK ok.. jom tengok baju KELAB BLOGGER BEN ASHAARI edisi 1 dulu ..

Ok .. jgn kutuk model ni.. ni kali pertama beraksi tanpa sebarang mekap atau editing di photoshop.. original okeh !

DSC_0348

GUA blogger ... citer baek baek punya

DSC_0351 DSC_0352

Di lengan tu akan tertera url blog korang .. Logo tu akan diwarna merah nanti ... serupa cam original ...

DSC_0350 Bahagian belakang tu , akan tertera nama url blog korang gak .. Akan ada satu lagi design yang mana jika dot com , url tu kat bawah.. conton BENASHAARI.COM .. kat bahagian bawah baju tu.. Kira yang mana perempuan pakai tudung , tak terlindung la kan ?

Amacam ??? Cun ? Harga murah jer .. RM25 + RM 3 untuk kos penghantar ... Aku tarak amik untung.. ni antara pembikin baju ngan korang jer .. OK la kan ?

Berminat ? Klik SINI

You May Also Like

73 comments

  1. wow!!!!
    sangt berpatutan tu abang ben....
    tak sabar nak beli ni...

    BalasPadam
  2. pergh!!! best giler. nak order nih.
    bank mane nak di bank-in kan duit ?
    *semangat nih

    BalasPadam
  3. nak beli..nak beli....
    bila nak lancarkan....

    BalasPadam
  4. order please!! size S and M... boleh?? :)

    BalasPadam
  5. .ben , nak order , pape tempah laa dulu , nanti mas bayo dekat ben

    BalasPadam
  6. nak²...hehehe...terbaekkkkkk

    BalasPadam
  7. smart r..biler boleh order ni ea?

    BalasPadam
  8. nak gak baju ni bro!
    camne nak order?
    kene watpe?haaa...
    ni link blog saye. "http://ayaisensei.blogspot.com"
    tak bape phm cemane nak book,nk bayor,nak tau berita,cmne lak abg ben nak gtau details cemane gayenye nak bayor..haaa... :p

    BalasPadam
  9. ben..............
    ayu nak 2 helai..

    nak order macamana?

    BalasPadam
  10. cantiknye,lengan panjang ada x abg ben?

    BalasPadam
  11. Ben..kita nak gak tau! kdg2 ni bz amik sek, miss look entri, nnti apa2 TAG kan kat FB ok...

    kalau jd dan nk amik order, bgtau ok..
    pstt..dia x boleh btkan color pepel ke? muahahahahaha

    BalasPadam
  12. Simple dan smart.. :)

    Kalau Ben Ashaari jadi modelnya mesti berduyun order ni.. #Tiba-tiba =..=

    BalasPadam
  13. ben..saya nak order..camner nak order?

    BalasPadam
  14. nk order laju2..boleh pakai raya..hehe ^^

    BalasPadam
  15. macam mane nak order ni..?(^^,)

    BalasPadam
  16. long sleeve tak ada ke encik ben?

    BalasPadam
  17. nak order..nnt pm utk geng2 blogger kat FB ya...nak jugakk...!!

    BalasPadam
  18. nak abg ben!

    cane nak order?

    saye nak size L...

    BalasPadam
  19. tak kesah kaler hapapon Cik Kuntum tetap nak beli! janji boleh buat frame kat butik...tehehe

    BalasPadam
  20. waaa...nak!! baek punya....

    BalasPadam
  21. yes...ini baru betul.. guna logo lama..classic nampak..
    sy nk r satu..

    BalasPadam
  22. mmg smartla bj tu abg ben...cmner nk beli

    BalasPadam
  23. benashaari.com tu ngaper tak letak kat tepi lengan. kalau pakai tudung, confirm tak nampak.

    BalasPadam
  24. smart tu Bro Ben.. tapi takde pilihan warna ke.. sbnrnya warna hitam ni tak brp elok sgt.. takut diorg celup guna bahan yg leh mnyebabkan kanser..

    BalasPadam
  25. smart sangat!
    nak order 2 helai...

    BalasPadam
  26. Order 2 Ben :)

    Upacara mendapatkannya harap dpt maklumkan eikk..

    BalasPadam
  27. nak selai ben..bile nak jual ni??nnti inform ye..
    nk tolong jual boleh??hihih...

    BalasPadam
  28. nak juga rasanye.. menarik... harga pown ok...

    BalasPadam
  29. simple is better. jimat kos =)

    BalasPadam
  30. perghhhhhhh..mantop..hihihi.....lama x lalu sini..ehem2..

    BalasPadam
  31. nie mcm mane nak order nie bro?

    BalasPadam
  32. pssstttt! papa ben! nak tempah yang special punya boleh tak? errr...

    BalasPadam
  33. nak jugak!!! kalau order bila blh dpat??

    BalasPadam
  34. saya nk!,nk!,nk! hehehe,,

    BalasPadam
  35. hohoi. menariknya! baru buat blog dan tetiba je boleh tempah baju. kui, kui, kui.

    BalasPadam
  36. wah.. best.. menarik..

    DAN.. berharap bukan berwarna biru.. sila pangkah jika ianya berwarna biru..

    BalasPadam
  37. nak jugak, size M...cam mana nakorder

    BalasPadam
  38. nak3x...

    abg ben...

    cam mana nak order????????

    BalasPadam
  39. NICE COLOUR ...TAIK CICAK..HEHEHEHE

    BalasPadam
  40. mau mau! cmne nk order? ni mst patah riuk tulang si pembuat baju sbb byk sgt order. hahhaha!

    BalasPadam
  41. CHANTIQUE.... Ben, good idea n creative work

    BalasPadam
  42. mmmm terpikat... book 2 helai

    BalasPadam
  43. semat la bro..so sy pun mauuu..hehe

    BalasPadam