JELAJAH BLOG 2011 : LELAKI

- TUTUP SUDAH -

Ada orang kata , lelaki tak gemar berblogging ? Aisey.. Yeke ? Tapi cuba tengok ranking top blogger dalam negara ni .. Sapa kuasai ? Lelaki atau perempuan ? Jeng jeng jeng ...

Tapi tak pe.. toksah gaduh gaduh.. kita tengok dalam segmen ini ...berapa ramaikah lelaki akan join .. apakah benar mitos itu ?? Kita sama sama tungguuu ...

Jika berminat .. Sila buat satu entri ..

  1. BANNER BEN ASHAARISila letak banner ini ..
  2. Tajuk : JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila jelaskan kenapa anda berblog ?
  4. Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?
  5. Blog wanita yang anda suka baca ...
  6. Tinggalkan url entri anda diruangan komen ini ..

Tu je.. Tutup ? Tengah malam ni !! Cepat cepat !

112 ulasan:

  1. lelakiku itu tidak akan join kerana sangatlah pemalu. adoi.. malu susah nak maju le.. nanti akak usha dia.

    BalasPadam
  2. yaiy! segmen lelaki! nak terjahh! haha. gatal tak tentu hala. =.='

    kidding! ^^

    BalasPadam
  3. lama tak jengah sini...sekali masuk lelaki laa pulakk...

    hmm...mmg ada lelaki tak suka berblog hatta dari dunia IT sekalipun...

    pepun tahniah pada yg rajin...nnti leh jadik mcm bro ben kite erk:)

    BalasPadam
  4. adeh lelaki ke..penat tggu bhgian kami=) mngurat lelaki2 pulak haha

    BalasPadam
  5. saya mewakili mereka =)

    BalasPadam
  6. yes!!! inilah segmen yang paling bagus... tak sabar rasanya nak tgk blogger2 lelaki pulak.. hehe

    BalasPadam
  7. join en ben.heheee

    http://www.wooferstorm.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  8. kalau blog tu owner die laki&pompuan camner abg ben10? huhuhu ^^

    BalasPadam
  9. dah join..hehe..first time lak tu...maaf atas segala kekurangan yer Bro Ben(mcm broadband lak,hehe)..

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  10. pakcik beng!! saya join!! hehe..

    http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  11. dh join...

    http://islandofdim.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  12. Oh yeah...salam bro ben..udah lama gak ketemu...kesibukan membuat tugasan haha...aku orang indonesia..kalau ngak penuh ilmu didada..manakn sampeiiiiiiiiiiiii.


    http://sayasukamalek.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  13. Tak sabar tunggu utk wanita..konfem ada neh...

    BalasPadam
  14. Da joinnnnnnnn....

    http://mibas.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  15. join gaklah bro...

    http://www.borakkosong.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  16. lelaki lebey kreatif tau..cube tengok baru jek sebulan...da berapa ramai follower.

    BalasPadam
  17. http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    I have joined this segment.

    BalasPadam
  18. asslamualaikum bro BEN ASHAARI

    dlu saya tertanya-tanya apa yang ada dengan ben ashaari..siapa tu?
    sebab ramai bloger sebut2 bout u bro..then today saya kenal who's ben ashaari..

    no wonder why bro sgt famous and now i already follow ur entry about lelaki..

    follow u bro..=)

    http://uniebedtime-story.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  19. BA saya join..
    tapi simple jer!

    http://ryderchip.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  20. Salam Ben.. Saya join lagi kali ni.. Kebetulan hari ini saya cuti :)

    http://haidoctorhafiz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  21. mesti ujang nak masuk..mana ujang? ujangggg :P

    BalasPadam
  22. muahaha..lelaki2 bloggers dikumpulkan...leh ler terjah2 ninggg....ececece..


    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  23. aku laki dan aku nak join hiarghh!!

    http://skycatcherz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  24. prengggggggg sudah join

    http://budakkampung39.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  25. Hackers join la..
    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  26. disebabkan aku lelaki.. join!! hahaha...


    http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  27. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ni-blogger-lelaki.html

    siap...haha..siap tepek gambar lagi..*semangat*

    BalasPadam
  28. nk join gak!he3...

    http://hariskaito.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  29. dah menjoinkan diri :).. hehe

    http://topimagine.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  31. Nazterjah kembali bersegmen bersama Ben Ashaari...

    http://nazterjah.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  32. dengan semangat kejantanan yang tinggi! along join segmen ini! muahahahahaha.. =p

    http://alongusop.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  33. dah join..lame tak join segmen..

    http://syuk6692.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  34. http://qamaruluramaq.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  35. Saya lelaki , saya join :D
    http://iniblogke.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  36. ben aku nak join.. thx yer

    http://qamaruluramaq.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  37. Salam.Pemilik blog BANGKU KOSONG datang singgah dan dengan senang hati sambil kembang perut mengesotkan entri untuk diperhati.

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ni-blogger-lelaki.html

    Awas ...jangan terpedaya dengan kata-kata manis lelaki yang menggoda. Yehaaa... :)

    BalasPadam
  38. wah.. sy akan tunggu untuk wanita/perempuan segmen plak..

    BalasPadam
  39. lupa tinggal link..


    http://carutankarutaryl.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  40. abang ben, aku dah join dah...

    http://tojiero.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  41. salam kepada semua tetamu abg ben dan juga abg ben ..

    aku pun telah terjoin sekali. ni first time abg ben, so kalau ada silap tu, tolonglah tegur. hehe

    http://www.izzudin.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-seorang-blogger-lelaki/

    BalasPadam
  42. sudah join..

    http://mamatsudin.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  43. 1st timer

    http://guesswhatmate.blogspot.com/

    BalasPadam
  44. DAH JOIN BRO


    http://jomlepakzz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-lelaki.html

    BalasPadam
  45. Join dah..

    http://jack-sietbalau.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  46. Join dah..first time..:)

    http://jack-sietbalau.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  47. tunggu semua lelaki diluar sana akan ku terjah korang nanti...hahahaha

    BalasPadam
  48. abg bengggggggggg!!!,..sgt menarik kot sgmen ni,..mnggelupur la blogger2 ensem alam maya ni trjah sblm tgh mlm,.hik3,..klako,.

    BalasPadam
  49. Abg Ben..saya dah join dah....ni link die :

    http://mydecrescendo.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  50. http://aideedsemasa.blogspot.com/..
    sya join~

    BalasPadam
  51. em saya join lagi segmen bro ben kali kedua..hehe

    http://expressidunia.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  52. salam untuk semua..
    saya pun dah join segmen abg ben ni..





    http://iniaminzunaidi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  53. blogger lelaki mmg kreatif...hahaha.

    http://pezolstylez.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  54. kena join jgk nie. =)

    http://belongtonazrul.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  55. Waa... nice segmen bro.

    Ni first time join segmen bro.

    Sebelum ni jadi silent reader je. He3..

    Jemput singgah ke blog dan baca ye entry ni:

    http://mrdaha.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    Thanks.

    BalasPadam
  56. dah join...here

    http://trigyy.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  57. http://apisv3.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  58. join..join..join.. mesti join..

    http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  59. alaaa bile my layak masuk segmen nih..

    klu ade jelajah yg melayakkn My tlg jgn buat weekend... mahu pergi bercuti...offline..T_T

    BalasPadam
  60. sy joein:

    http://msyukris.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  61. bro ben, ni 1st time sy follow segmen bro.. ada salah silap, minta tlg ajar, br lg dlm dunia blogging ni.. hehehe..

    http://armandoet.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  62. sayer join..n entri kali mmg gempak lah bro ben..

    http://emyonce.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  63. mak aih....dah ramai dah yang join....iskk jauhnya ke bawah... takpelah... biar lambat sikit asal tak kongsi langsung kan....

    jemputan khas utk semua blogger... jom terjah 2 pondok kecil aku ni...

    1. http://nitestalkerz.blogspot.com
    2. http://i-am-not-a-collector.blogspot.com/

    BalasPadam
  64. http://akusipencari.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    nk join leh kerr .. heheh

    BalasPadam
  65. As salam En BA
    join....

    http://bahulucom.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  66. http://akusipencari.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html
    nak join leh ka ..

    BalasPadam
  67. Apis join lagi dan lagi

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  68. SIAP...........

    http://resepihidupku.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  69. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    join bro..hehe

    BalasPadam
  70. http://flamebone89.blogspot.com/2011/03/segmen-jelajah-blog-2011-aku-ni-blogger.html

    BalasPadam
  71. http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  72. encik ben, sila la terima penyertaan saye yer

    http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  73. baru terasa ada ramai blgoger berjantina lelaki rupanya..

    hoho.. bagus abang ben. buat lagi contez begini laju2.

    BalasPadam
  74. Mak aihh..
    ramai blogger lelaki rupanya...
    bagus2 bagus! haha..

    ni aku pnya link abg ben..

    http://teratak19.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    thanks sebab wat JELAJAH nih!

    BalasPadam
  75. join dah .. hee

    http://bulanpurnama89.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  76. dgn senang hati dan ringan jari jemari ceq dh terjah sume blog jejaka2 ni...hehehhe

    BalasPadam
  77. saya blogger lelaki juga..

    http://mangges.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  78. abang Ben..abang dah buat..harap-harap di publish..terimas..

    http://abangsays.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  79. Da follow lantas menjoinkan diri: sorry la kalo jwpn xseperti yang diharapkan~ muahaha

    http://akhelaken.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-lelaki.html

    BalasPadam
  80. wa..baru aq nmpk ramai gak blogger2 lelaki ea..haha cayalah!
    http://aq-keyri.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  81. im done!

    http://aidildbahri.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  82. Salam,,I'm in yaa..

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/aku-ini-blogger-lelaki.html

    BalasPadam
  83. Aku join lagi:

    http://abuhanif186.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  84. ramainyer yang join...!
    kalau sempat nanti aku masuk..!
    sekarang nie tengah buzy giler nie.. dok dang nok mikir....

    http://jzly.blogspot.com/

    BalasPadam
  85. lambat sikit nak up en3....

    tapi sentiasa support

    http://www.adybudika.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  86. BUDAK LELAKI DAH JOIN!!!!

    http://riez1004.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  87. Saya sudah join segmen yang menarik ini..

    http://bloghazmin.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  88. as salam..
    huh??
    wah! segmen?
    ish. workholic punya pasal.samapi blog pun terlupa..
    hoo.. nak join

    =)

    BalasPadam
  89. as salam..
    huh??
    wah! segmen?
    ish. workholic punya pasal.samapi blog pun terlupa..
    hoo.. nak join

    =)

    BalasPadam
  90. http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    siap!

    BalasPadam
  91. cuba2 utk join :)

    http://cuhax.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  92. sudah menyertakan diri dalam segmen ini...

    http://solomolo.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  93. saya sudah join

    http://zubir5588.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  94. bro ben,aku dh join..



    http://www.blackrosehunter.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  95. Baru siap entri ni.... Sila singgah..

    http://inisafwan.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  96. bro..join segmen ni gak..thanks.. ;)

    http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  97. Sudi - sudi la singgah...

    http://inisafwan.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  98. join... http://ninenov91.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  99. camni nye care bro ben time x?? time r ye.. huu

    http://kazreal.blogspot.com/2011/03/e-versus-b.html

    BalasPadam
  100. Sorry lambat tahu arr bro.
    baru balik keje ni. sempat lagi kan? nah ni asignment nye

    http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  101. derect lambat keh2 sorry http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/aku-ini-blogger-lelaki.html

    BalasPadam
  102. http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/aku-ini-blogger-lelaki.html

    BalasPadam
  103. as salam..

    er...last minute punya laju menaip.
    hentam saja la labuu..
    sahut cabaran~

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

    BalasPadam
  104. BA..agak2 ade tak blog pompuan yg menyelit dalam segmen nih?hehe..tapiss jgn tak tapis:p

    BalasPadam
  105. adoi.
    alexa menyelit.ni datang dari mana la dia ni

    =p

    BalasPadam
  106. salam abg ben..saya dah join JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !!

    ni url saya :

    http://tengkuashran.blogspot.com/

    BalasPadam
  107. salam ..saya dah join jelajah blog ni

    ni url saya :

    http://tengkuashran.blogspot.com/

    BalasPadam
  108. salam ..saya dah join jelajah blog ni

    ni url saya :

    http://tengkuashran.blogspot.com/

    BalasPadam
  109. tidak.... kenape aku slalu miss... bro ben tolong la buat semula segmen nih... NALURI LELAKIKU TERCABAR NIH..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI