Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 Mac 2011

JELAJAH BLOG 2011 : LELAKI

- TUTUP SUDAH -

Ada orang kata , lelaki tak gemar berblogging ? Aisey.. Yeke ? Tapi cuba tengok ranking top blogger dalam negara ni .. Sapa kuasai ? Lelaki atau perempuan ? Jeng jeng jeng ...

Tapi tak pe.. toksah gaduh gaduh.. kita tengok dalam segmen ini ...berapa ramaikah lelaki akan join .. apakah benar mitos itu ?? Kita sama sama tungguuu ...

Jika berminat .. Sila buat satu entri ..

  1. BANNER BEN ASHAARISila letak banner ini ..
  2. Tajuk : JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila jelaskan kenapa anda berblog ?
  4. Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?
  5. Blog wanita yang anda suka baca ...
  6. Tinggalkan url entri anda diruangan komen ini ..

Tu je.. Tutup ? Tengah malam ni !! Cepat cepat !

112 komen :

Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

lelakiku itu tidak akan join kerana sangatlah pemalu. adoi.. malu susah nak maju le.. nanti akak usha dia.

yatie's EPISODE berkata... [Reply to comment]

yaiy! segmen lelaki! nak terjahh! haha. gatal tak tentu hala. =.='

kidding! ^^

Jo Qusary berkata... [Reply to comment]

tak setuju

deqlis berkata... [Reply to comment]

lama tak jengah sini...sekali masuk lelaki laa pulakk...

hmm...mmg ada lelaki tak suka berblog hatta dari dunia IT sekalipun...

pepun tahniah pada yg rajin...nnti leh jadik mcm bro ben kite erk:)

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

adeh lelaki ke..penat tggu bhgian kami=) mngurat lelaki2 pulak haha

aryl berkata... [Reply to comment]

saya mewakili mereka =)

My Little Diary berkata... [Reply to comment]

yes!!! inilah segmen yang paling bagus... tak sabar rasanya nak tgk blogger2 lelaki pulak.. hehe

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

join en ben.heheee

http://www.wooferstorm.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

.::cintabungablogspot::. berkata... [Reply to comment]

kalau blog tu owner die laki&pompuan camner abg ben10? huhuhu ^^

iz @ aako89 berkata... [Reply to comment]

dah join..hehe..first time lak tu...maaf atas segala kekurangan yer Bro Ben(mcm broadband lak,hehe)..

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Mr. Kamikaze berkata... [Reply to comment]

pakcik beng!! saya join!! hehe..

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Dim Benihana berkata... [Reply to comment]

dh join...

http://islandofdim.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Malek Ku berkata... [Reply to comment]

Oh yeah...salam bro ben..udah lama gak ketemu...kesibukan membuat tugasan haha...aku orang indonesia..kalau ngak penuh ilmu didada..manakn sampeiiiiiiiiiiiii.


http://sayasukamalek.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

{ finieViolet} berkata... [Reply to comment]

Apa Kata Lelaki?... hurmm..

R E A D.. berkata... [Reply to comment]

Tak sabar tunggu utk wanita..konfem ada neh...

ROROI berkata... [Reply to comment]

Da joinnnnnnnn....

http://mibas.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

EDDIE YUSTIN berkata... [Reply to comment]

join gaklah bro...

http://www.borakkosong.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

ilham_un berkata... [Reply to comment]

lelaki lebey kreatif tau..cube tengok baru jek sebulan...da berapa ramai follower.

Eyrique Ettiqaz. berkata... [Reply to comment]

http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

I have joined this segment.

OoNey™ berkata... [Reply to comment]

asslamualaikum bro BEN ASHAARI

dlu saya tertanya-tanya apa yang ada dengan ben ashaari..siapa tu?
sebab ramai bloger sebut2 bout u bro..then today saya kenal who's ben ashaari..

no wonder why bro sgt famous and now i already follow ur entry about lelaki..

follow u bro..=)

http://uniebedtime-story.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

ryder berkata... [Reply to comment]

BA saya join..
tapi simple jer!

http://ryderchip.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman berkata... [Reply to comment]

Salam Ben.. Saya join lagi kali ni.. Kebetulan hari ini saya cuti :)

http://haidoctorhafiz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

putribongsu berkata... [Reply to comment]

mesti ujang nak masuk..mana ujang? ujangggg :P

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata... [Reply to comment]

muahaha..lelaki2 bloggers dikumpulkan...leh ler terjah2 ninggg....ececece..


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Aidil berkata... [Reply to comment]

aku laki dan aku nak join hiarghh!!

http://skycatcherz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

budak kampung berkata... [Reply to comment]

prengggggggg sudah join

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Hackers berkata... [Reply to comment]

Hackers join la..
http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

kenshiro berkata... [Reply to comment]

disebabkan aku lelaki.. join!! hahaha...


http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

nazrul ashraff berkata... [Reply to comment]

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ni-blogger-lelaki.html

siap...haha..siap tepek gambar lagi..*semangat*

haRis kaiTo berkata... [Reply to comment]

nk join gak!he3...

http://hariskaito.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

topimagine berkata... [Reply to comment]

dah menjoinkan diri :).. hehe

http://topimagine.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

haRis kaiTo berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nazterjah berkata... [Reply to comment]

Nazterjah kembali bersegmen bersama Ben Ashaari...

http://nazterjah.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Along Usop berkata... [Reply to comment]

dengan semangat kejantanan yang tinggi! along join segmen ini! muahahahahaha.. =p

http://alongusop.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Yutaka Mushimura berkata... [Reply to comment]

aigoo...tak dpt nak join pulak....ishhh..:(

tips terbaru

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower

No Condom - NO PLAY PLAY

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

Syukri Mohtar berkata... [Reply to comment]

dah join..lame tak join segmen..

http://syuk6692.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Qamarul berkata... [Reply to comment]

http://qamaruluramaq.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Osman berkata... [Reply to comment]

Saya lelaki , saya join :D
http://iniblogke.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Qamarul berkata... [Reply to comment]

ben aku nak join.. thx yer

http://qamaruluramaq.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Salam.Pemilik blog BANGKU KOSONG datang singgah dan dengan senang hati sambil kembang perut mengesotkan entri untuk diperhati.

http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ni-blogger-lelaki.html

Awas ...jangan terpedaya dengan kata-kata manis lelaki yang menggoda. Yehaaa... :)

ShA + ZaM = LoVe berkata... [Reply to comment]

wah.. sy akan tunggu untuk wanita/perempuan segmen plak..

aryl berkata... [Reply to comment]

lupa tinggal link..


http://carutankarutaryl.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

TOJIES berkata... [Reply to comment]

abang ben, aku dah join dah...

http://tojiero.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Ahmad berkata... [Reply to comment]

salam kepada semua tetamu abg ben dan juga abg ben ..

aku pun telah terjoin sekali. ni first time abg ben, so kalau ada silap tu, tolonglah tegur. hehe

http://www.izzudin.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-seorang-blogger-lelaki/

dean berkata... [Reply to comment]

sudah join..

http://mamatsudin.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Jo Kah berkata... [Reply to comment]

1st timer

http://guesswhatmate.blogspot.com/

Jom Lepakzz berkata... [Reply to comment]

DAH JOIN BRO


http://jomlepakzz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-lelaki.html

Jack berkata... [Reply to comment]

Join dah..

http://jack-sietbalau.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Jack berkata... [Reply to comment]

Join dah..first time..:)

http://jack-sietbalau.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

shah-kayrul berkata... [Reply to comment]

tunggu semua lelaki diluar sana akan ku terjah korang nanti...hahahaha

HATYCIKNUURUL berkata... [Reply to comment]

abg bengggggggggg!!!,..sgt menarik kot sgmen ni,..mnggelupur la blogger2 ensem alam maya ni trjah sblm tgh mlm,.hik3,..klako,.

tikuzza berkata... [Reply to comment]

Abg Ben..saya dah join dah....ni link die :

http://mydecrescendo.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

aideedmuhamad berkata... [Reply to comment]

http://aideedsemasa.blogspot.com/..
sya join~

akri zary berkata... [Reply to comment]

em saya join lagi segmen bro ben kali kedua..hehe

http://expressidunia.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

AminZunaidi berkata... [Reply to comment]

salam untuk semua..
saya pun dah join segmen abg ben ni..





http://iniaminzunaidi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Pezol Stylez berkata... [Reply to comment]

blogger lelaki mmg kreatif...hahaha.

http://pezolstylez.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

M Naz AR berkata... [Reply to comment]

kena join jgk nie. =)

http://belongtonazrul.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Mr Daha berkata... [Reply to comment]

Waa... nice segmen bro.

Ni first time join segmen bro.

Sebelum ni jadi silent reader je. He3..

Jemput singgah ke blog dan baca ye entry ni:

http://mrdaha.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Thanks.

TrigYy berkata... [Reply to comment]

dah join...here

http://trigyy.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

apisv2 berkata... [Reply to comment]

http://apisv3.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Fuuyooh berkata... [Reply to comment]

join..join..join.. mesti join..

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

mynameismy berkata... [Reply to comment]

alaaa bile my layak masuk segmen nih..

klu ade jelajah yg melayakkn My tlg jgn buat weekend... mahu pergi bercuti...offline..T_T

MSS berkata... [Reply to comment]

sy joein:

http://msyukris.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

armando_et berkata... [Reply to comment]

bro ben, ni 1st time sy follow segmen bro.. ada salah silap, minta tlg ajar, br lg dlm dunia blogging ni.. hehehe..

http://armandoet.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

HelMi ZaKi berkata... [Reply to comment]

sayer join..n entri kali mmg gempak lah bro ben..

http://emyonce.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

nitestalker berkata... [Reply to comment]

mak aih....dah ramai dah yang join....iskk jauhnya ke bawah... takpelah... biar lambat sikit asal tak kongsi langsung kan....

jemputan khas utk semua blogger... jom terjah 2 pondok kecil aku ni...

1. http://nitestalkerz.blogspot.com
2. http://i-am-not-a-collector.blogspot.com/

sipencari berkata... [Reply to comment]

http://akusipencari.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

nk join leh kerr .. heheh

Bahulu berkata... [Reply to comment]

As salam En BA
join....

http://bahulucom.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

sipencari berkata... [Reply to comment]

http://akusipencari.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html
nak join leh ka ..

Haffiz MohdNoor berkata... [Reply to comment]

Apis join lagi dan lagi

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Mr. Mama berkata... [Reply to comment]

SIAP...........

http://resepihidupku.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

join bro..hehe

Akid azami berkata... [Reply to comment]

http://flamebone89.blogspot.com/2011/03/segmen-jelajah-blog-2011-aku-ni-blogger.html

Ana Muslim berkata... [Reply to comment]

http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

encik ben, sila la terima penyertaan saye yer

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

rubi @ cawan2 berkata... [Reply to comment]

baru terasa ada ramai blgoger berjantina lelaki rupanya..

hoho.. bagus abang ben. buat lagi contez begini laju2.

TeratakAzmi berkata... [Reply to comment]

Mak aihh..
ramai blogger lelaki rupanya...
bagus2 bagus! haha..

ni aku pnya link abg ben..

http://teratak19.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

thanks sebab wat JELAJAH nih!

Belog Bulan Purnama berkata... [Reply to comment]

join dah .. hee

http://bulanpurnama89.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

dgn senang hati dan ringan jari jemari ceq dh terjah sume blog jejaka2 ni...hehehhe

manggosteen berkata... [Reply to comment]

saya blogger lelaki juga..

http://mangges.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Abang Zam berkata... [Reply to comment]

abang Ben..abang dah buat..harap-harap di publish..terimas..

http://abangsays.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Akhelaken berkata... [Reply to comment]

Da follow lantas menjoinkan diri: sorry la kalo jwpn xseperti yang diharapkan~ muahaha

http://akhelaken.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-lelaki.html

k e y r i berkata... [Reply to comment]

wa..baru aq nmpk ramai gak blogger2 lelaki ea..haha cayalah!
http://aq-keyri.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

encik aidil banting berkata... [Reply to comment]

im done!

http://aidildbahri.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Rafi berkata... [Reply to comment]

Salam,,I'm in yaa..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/aku-ini-blogger-lelaki.html

to'wan berkata... [Reply to comment]

Aku join lagi:

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

juzaili alias berkata... [Reply to comment]

ramainyer yang join...!
kalau sempat nanti aku masuk..!
sekarang nie tengah buzy giler nie.. dok dang nok mikir....

http://jzly.blogspot.com/

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

lambat sikit nak up en3....

tapi sentiasa support

http://www.adybudika.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

R.I.E.Z berkata... [Reply to comment]

BUDAK LELAKI DAH JOIN!!!!

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Hazmin berkata... [Reply to comment]

Saya sudah join segmen yang menarik ini..

http://bloghazmin.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
huh??
wah! segmen?
ish. workholic punya pasal.samapi blog pun terlupa..
hoo.. nak join

=)

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
huh??
wah! segmen?
ish. workholic punya pasal.samapi blog pun terlupa..
hoo.. nak join

=)

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

siap!

cuha_x berkata... [Reply to comment]

cuba2 utk join :)

http://cuhax.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

solo molo berkata... [Reply to comment]

sudah menyertakan diri dalam segmen ini...

http://solomolo.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Chegu Zubir berkata... [Reply to comment]

saya sudah join

http://zubir5588.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

blackrosehunter berkata... [Reply to comment]

bro ben,aku dh join..



http://www.blackrosehunter.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

inisafwan berkata... [Reply to comment]

Baru siap entri ni.... Sila singgah..

http://inisafwan.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Taufiq Tiramisu berkata... [Reply to comment]

bro..join segmen ni gak..thanks.. ;)

http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Safwan Saufi berkata... [Reply to comment]

Sudi - sudi la singgah...

http://inisafwan.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

zaMir berkata... [Reply to comment]

join... http://ninenov91.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

kay_are berkata... [Reply to comment]

camni nye care bro ben time x?? time r ye.. huu

http://kazreal.blogspot.com/2011/03/e-versus-b.html

Awie Omar berkata... [Reply to comment]

Sorry lambat tahu arr bro.
baru balik keje ni. sempat lagi kan? nah ni asignment nye

http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

derect lambat keh2 sorry http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/aku-ini-blogger-lelaki.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/aku-ini-blogger-lelaki.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..

er...last minute punya laju menaip.
hentam saja la labuu..
sahut cabaran~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-2011-aku-ini-blogger.html

alexa yussida berkata... [Reply to comment]

BA..agak2 ade tak blog pompuan yg menyelit dalam segmen nih?hehe..tapiss jgn tak tapis:p

... berkata... [Reply to comment]

adoi.
alexa menyelit.ni datang dari mana la dia ni

=p

tengku ashran berkata... [Reply to comment]

salam abg ben..saya dah join JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !!

ni url saya :

http://tengkuashran.blogspot.com/

tengku ashran berkata... [Reply to comment]

salam ..saya dah join jelajah blog ni

ni url saya :

http://tengkuashran.blogspot.com/

tengku ashran berkata... [Reply to comment]

salam ..saya dah join jelajah blog ni

ni url saya :

http://tengkuashran.blogspot.com/

coffee berkata... [Reply to comment]

tidak.... kenape aku slalu miss... bro ben tolong la buat semula segmen nih... NALURI LELAKIKU TERCABAR NIH..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI