Selasa, 19 Julai 2011

Jom .. Segmen bermula ..

 

Segmen ni mudah .. apa yang perlu blogger lakukan ialah memilih 3 blog dari senarai INI .. Haa... TETAPI !!!! Ada tetapinyaaa ...  Korang kena ulas sedikit mengenai blog pilihan korang tu .. Haaaa.. mudah je kan ?? Tu jer ... Tapi ada syaratnya .. Serius berbaloi kalau ikut betul betul ..

Buat satu entri ...

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG dan tajuknya : BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA dan linkkan ke entri ini..
  2. Sila senaraikan 3 blog tersebut dan bagitau kenapa blog itu menjadi pilihan anda .. Ingat , jujur dalam ulasan anda itu. Sapa tau , dia mungkin terharu kan kan ? hehehe .. dan kembali lawat blog korang .. haaa... sapa untung ? korang gak kan ?

Selepas tu , g kat blog yang yang korang pilih tu , tinggalkan komen dan url anda , bagitau yang blog mereka menjadi pilihan anda ..

Senang kan ? Tutup kul 5 petang ni.. Tiada penyenaraian url ..

78 komen :

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

siap dah kot....hehehe

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

ala..kenapa 3 jer?? huhu

Niena Pengembara Ilahi berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

ok dahh

NasZ berkata... [Reply to comment]

tak sempat..tkpela..good luck semua..

MOHD NASER.com

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@mizzkechique supaya mereka boleh cari dengan ikhlas ..

Iffah Afeefah berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
shahjiehan berkata... [Reply to comment]

intenet slow... nak komen boleh laa... huhu...

Niena Pengembara Ilahi berkata... [Reply to comment]

sama2 ;)

Norhisham Nordin berkata... [Reply to comment]

terlepas pulak kali ni... gud luck to eberibodi...

MiSs ChUbBy ChEeK berkata... [Reply to comment]

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html
done!

Iffah Afeefah berkata... [Reply to comment]

erk okey bro..betulkan sekarang

tak perasan tadi

dah pelik sbenrnye

tp syok sdiri lak

Iffah Afeefah berkata... [Reply to comment]

erk okey bro..betulkan sekarang

tak perasan tadi

dah pelik sbenrnye

tp syok sdiri lak

BERT berkata... [Reply to comment]

http://viniyamey.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

sudah jugee

SoLy SoLicious berkata... [Reply to comment]

sudah..heee

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/en-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

dah pilih dgn ikhlas... hehehe

tak senaraikan URL pun nak TEMPEK jugak kat SINIIIII :D

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

dah siap...^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

http://esmeda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Aku Ibu Muda berkata... [Reply to comment]

pagi2 lagi dah buat senarai blog pilihan ni, bukan 3...tapi sampai 35! Hihi..

feels free to hv a look :)

My 35 blog list!

Nadzirah K. berkata... [Reply to comment]

http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html
siap:)

efa nur berkata... [Reply to comment]

dah pilih.. :)

http://efagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html



:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

http://www.lydiamiza.com/2011/07/saya-pilih-3-blog-ni-ben.html

Izyan Masri berkata... [Reply to comment]

OKAY,NAK SANGATTT JOIN TAPI TAK SEMPAT SEBAB KENA KELUAR KEJAP LAGI.T_T

* Zaleta * berkata... [Reply to comment]

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Mimie. berkata... [Reply to comment]

kalo tak join segmen pagi td,bole join yg ni tak??

tadi terlepas.sobs sobs

Cik Purple Pinkypuff berkata... [Reply to comment]

done! :)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

:: Mrs.Eady :: berkata... [Reply to comment]

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

dah join :)

Syazwan Che Deraman berkata... [Reply to comment]

naseb baik lambat lagi tutup..
jap ea..nak blogwalking list tersebut.:)

Shehan Ismail berkata... [Reply to comment]

done.. ;p

http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

okay dah ciap :)))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

genk join juga ^_^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

yangbaik berkata... [Reply to comment]

erk... kalu boleh semua nak pilih... dan oleh kerana tak boleh pilih semua tapi nak jugak... so aye dedikasi page sendiri untuk senarai blog yang menjadi pilihan... semuanya sekali hehehe... kat sini yerk...

http://yangbaik.blogspot.com/p/blog-pilihan.html

SINGGAH LAH SELALU!!!

I berkata... [Reply to comment]

Okay settle dah. mari lihat siapa yang kena..

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

siapp!!!!





http://www.luqaz.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Bang Iwan berkata... [Reply to comment]

Mampir pertama kenalan.... Boleh nggak ikutan?

sakinahsharif berkata... [Reply to comment]

alright done!

http://peacefunfree.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

BeloG MTT berkata... [Reply to comment]

Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkk,lambat lagi ! =.='

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/07/mista-sifu-mtt-pilih-3-blog-ini-kerana.html

QiuT Mummy berkata... [Reply to comment]

nmpk nya xdpt join...bby dh buat konsert amal kt blakng ni...smbil tarik2 rmbut..huhuhu...

Afiq Ryunosuke berkata... [Reply to comment]

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

pakcik join ek....
:)

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

Abg ben, sy dh pilih seikhlas hati saya...

http://mizztina.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Munna berkata... [Reply to comment]

@Bang Iwan

wah bang iwan pun mampir ya? ini mesti dari blog denaihati kan?? =)

H.J berkata... [Reply to comment]

baru buat.hehe

http://ubibadok.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Aideal Fitri berkata... [Reply to comment]

Bnyknya senarai utk dipilih...

**NH-Nurul Hidayah** berkata... [Reply to comment]

baru sempat buat :)

http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

MAMA CACA berkata... [Reply to comment]

tetap mama caca yg lambat hantar komen..heheh..terkebil2 mata melawat blog2 yg disenaraikan..semuanya best2 belaka..dan inilah 3 yg mama caca pilih...

http://suziehoney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini.html

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

salam kunjungan.... ini 3 pilihan terbaik saya En. Ben Ashaari, moga berpuas hati.

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/07/en-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

mynameismy berkata... [Reply to comment]

bizi.. tak sempat join..T_T

Rahmah Ram Ram berkata... [Reply to comment]

Siappp!!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Syarifah Ashikin berkata... [Reply to comment]

sempat join line sengal2 pun.. hehehehehhe http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

BiNtaNg HaTi berkata... [Reply to comment]

aku yg terpilih...ehhh..mereka yg menjadi pilihan hatiku...^_^

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ni-kerana.html

::Miss Hearty:: berkata... [Reply to comment]

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

cik Ida berkata... [Reply to comment]

akhirnya... :)

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

MiSs MieRa ♥ berkata... [Reply to comment]

http://mieraluve.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

MAISHARAH berkata... [Reply to comment]

join..jum kite berkenalan dgan mereka semua wiwit..

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Adzrien Shoppe berkata... [Reply to comment]

http://adzriel.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Mieya Atiera berkata... [Reply to comment]

http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

harrazdani berkata... [Reply to comment]

SIAP BRO....

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Miaainis berkata... [Reply to comment]

http://miaainis.blogspot.com/2011/07/en-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

oke lagi 25 minit...hehehe

Syazwan Che Deraman berkata... [Reply to comment]

http://syazwancdm.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Kaki Wayang berkata... [Reply to comment]

3 blogger menjadi pilihan siapa?mungkinkah anda?jom sama-sama baca..sayang kamu laju-laju..

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-aku.html

Panggil aku Han berkata... [Reply to comment]

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

siap jom sama2 tgk knp Han pilih blog ni..

Nurul syahirah (-_-) berkata... [Reply to comment]

http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini.html

join ye...

piko berkata... [Reply to comment]

tergodek godek ekor beruk aku menerjah blog2 sekalian alam.. dah plih tiga yang menarik hati...

http://semak-bagai.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

done.!.:D

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

done.. ^^


http://salimharmanain.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

jom singgah.. :)

Munna berkata... [Reply to comment]

dah siap...terbaeeekkk

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/07/bento-saya-pilih-3-blog-ini-kerana.html

osHin berkata... [Reply to comment]

sedih tak dapat join :(

sibuk cari data nak pergi kursus esok...huhu mesti tertinggal bnyk segmen nnti.. :(

ScaniaZ berkata... [Reply to comment]

http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Nazzue berkata... [Reply to comment]

opssss terlambat...

http://www.nazzue.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Umar Faruq berkata... [Reply to comment]

hadeh.. lmbt cket.. baru abeh klas..

http://www.umarfaruq.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini.html

yangbaik berkata... [Reply to comment]

eh... dah tutup ehhhh... terlambat sudah...

PeRmAtA bIrU berkata... [Reply to comment]

alamk tak sempat join yang nih.. hukhukhuk.. yang tadi sempat... adoiii.. x perla.. jap g saya wat gak entri tu bleh abg ben??? hehheeh

miss dynda berkata... [Reply to comment]

alamak terlambat sudeyh~! td takde line. uwaaaaa!! sobs. :(

Aku DaN SeSuAtU berkata... [Reply to comment]

terlepas juga..good luck semua

suhaili sarif berkata... [Reply to comment]

ala baru balik kursus x sempat join.hehe

wah memang betul saya terharu.kak lydia miza pilih blog saya.hihi
nak nangis sat.sroot sroot sroott

Areliff berkata... [Reply to comment]

ala BA kasi tutup pkl10 la hu3..baru balik neh :)

Nash berkata... [Reply to comment]

lambat!
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/tutorial-cara-membuat-animasi-ringkas.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI