Jom .. Segmen bermula ..

 

Segmen ni mudah .. apa yang perlu blogger lakukan ialah memilih 3 blog dari senarai INI .. Haa... TETAPI !!!! Ada tetapinyaaa ...  Korang kena ulas sedikit mengenai blog pilihan korang tu .. Haaaa.. mudah je kan ?? Tu jer ... Tapi ada syaratnya .. Serius berbaloi kalau ikut betul betul ..

Buat satu entri ...

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG dan tajuknya : BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA dan linkkan ke entri ini..
  2. Sila senaraikan 3 blog tersebut dan bagitau kenapa blog itu menjadi pilihan anda .. Ingat , jujur dalam ulasan anda itu. Sapa tau , dia mungkin terharu kan kan ? hehehe .. dan kembali lawat blog korang .. haaa... sapa untung ? korang gak kan ?

Selepas tu , g kat blog yang yang korang pilih tu , tinggalkan komen dan url anda , bagitau yang blog mereka menjadi pilihan anda ..

Senang kan ? Tutup kul 5 petang ni.. Tiada penyenaraian url ..

78 ulasan:

  1. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    siap dah kot....hehehe

    BalasPadam
  2. http://www.my-shopping2u.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ok dahh

    BalasPadam
  3. tak sempat..tkpela..good luck semua..

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  4. @mizzkechique supaya mereka boleh cari dengan ikhlas ..

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. intenet slow... nak komen boleh laa... huhu...

    BalasPadam
  7. terlepas pulak kali ni... gud luck to eberibodi...

    BalasPadam
  8. http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html
    done!

    BalasPadam
  9. erk okey bro..betulkan sekarang

    tak perasan tadi

    dah pelik sbenrnye

    tp syok sdiri lak

    BalasPadam
  10. erk okey bro..betulkan sekarang

    tak perasan tadi

    dah pelik sbenrnye

    tp syok sdiri lak

    BalasPadam
  11. http://viniyamey.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    sudah jugee

    BalasPadam
  12. sudah..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/en-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  13. http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  14. dah pilih dgn ikhlas... hehehe

    tak senaraikan URL pun nak TEMPEK jugak kat SINIIIII :D

    BalasPadam
  15. dah siap...^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  16. http://esmeda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  17. pagi2 lagi dah buat senarai blog pilihan ni, bukan 3...tapi sampai 35! Hihi..

    feels free to hv a look :)

    My 35 blog list!

    BalasPadam
  18. http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html
    siap:)

    BalasPadam
  19. http://www.lydiamiza.com/2011/07/saya-pilih-3-blog-ni-ben.html

    BalasPadam
  20. OKAY,NAK SANGATTT JOIN TAPI TAK SEMPAT SEBAB KENA KELUAR KEJAP LAGI.T_T

    BalasPadam
  21. http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  22. http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  23. kalo tak join segmen pagi td,bole join yg ni tak??

    tadi terlepas.sobs sobs

    BalasPadam
  24. done! :)

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  25. http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    dah join :)

    BalasPadam
  26. naseb baik lambat lagi tutup..
    jap ea..nak blogwalking list tersebut.:)

    BalasPadam
  27. done.. ;p

    http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  28. okay dah ciap :)))

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  29. genk join juga ^_^

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  30. erk... kalu boleh semua nak pilih... dan oleh kerana tak boleh pilih semua tapi nak jugak... so aye dedikasi page sendiri untuk senarai blog yang menjadi pilihan... semuanya sekali hehehe... kat sini yerk...

    http://yangbaik.blogspot.com/p/blog-pilihan.html

    SINGGAH LAH SELALU!!!

    BalasPadam
  31. Okay settle dah. mari lihat siapa yang kena..

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  32. siapp!!!!





    http://www.luqaz.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  33. Mampir pertama kenalan.... Boleh nggak ikutan?

    BalasPadam
  34. alright done!

    http://peacefunfree.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  35. Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkk,lambat lagi ! =.='

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/07/mista-sifu-mtt-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  36. nmpk nya xdpt join...bby dh buat konsert amal kt blakng ni...smbil tarik2 rmbut..huhuhu...

    BalasPadam
  37. http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    pakcik join ek....
    :)

    BalasPadam
  38. Abg ben, sy dh pilih seikhlas hati saya...

    http://mizztina.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  39. @Bang Iwan

    wah bang iwan pun mampir ya? ini mesti dari blog denaihati kan?? =)

    BalasPadam
  40. baru buat.hehe

    http://ubibadok.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  41. Bnyknya senarai utk dipilih...

    BalasPadam
  42. baru sempat buat :)

    http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  43. tetap mama caca yg lambat hantar komen..heheh..terkebil2 mata melawat blog2 yg disenaraikan..semuanya best2 belaka..dan inilah 3 yg mama caca pilih...

    http://suziehoney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini.html

    BalasPadam
  44. salam kunjungan.... ini 3 pilihan terbaik saya En. Ben Ashaari, moga berpuas hati.

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/07/en-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  45. Siappp!!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  46. sempat join line sengal2 pun.. hehehehehhe http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  47. http://elihjapahar.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  48. aku yg terpilih...ehhh..mereka yg menjadi pilihan hatiku...^_^

    http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ni-kerana.html

    BalasPadam
  49. http://heartylolipop.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  50. akhirnya... :)

    http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  51. http://mieraluve.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  52. join..jum kite berkenalan dgan mereka semua wiwit..

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  53. http://adzriel.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  54. http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  55. SIAP BRO....

    http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  56. http://miaainis.blogspot.com/2011/07/en-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    oke lagi 25 minit...hehehe

    BalasPadam
  57. http://syazwancdm.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  58. 3 blogger menjadi pilihan siapa?mungkinkah anda?jom sama-sama baca..sayang kamu laju-laju..

    http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-aku.html

    BalasPadam
  59. http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    siap jom sama2 tgk knp Han pilih blog ni..

    BalasPadam
  60. http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini.html

    join ye...

    BalasPadam
  61. tergodek godek ekor beruk aku menerjah blog2 sekalian alam.. dah plih tiga yang menarik hati...

    http://semak-bagai.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    done.!.:D

    BalasPadam
  62. done.. ^^


    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    jom singgah.. :)

    BalasPadam
  63. dah siap...terbaeeekkk

    http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/07/bento-saya-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  64. sedih tak dapat join :(

    sibuk cari data nak pergi kursus esok...huhu mesti tertinggal bnyk segmen nnti.. :(

    BalasPadam
  65. http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  66. opssss terlambat...

    http://www.nazzue.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    BalasPadam
  67. hadeh.. lmbt cket.. baru abeh klas..

    http://www.umarfaruq.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini.html

    BalasPadam
  68. eh... dah tutup ehhhh... terlambat sudah...

    BalasPadam
  69. alamk tak sempat join yang nih.. hukhukhuk.. yang tadi sempat... adoiii.. x perla.. jap g saya wat gak entri tu bleh abg ben??? hehheeh

    BalasPadam
  70. alamak terlambat sudeyh~! td takde line. uwaaaaa!! sobs. :(

    BalasPadam
  71. ala baru balik kursus x sempat join.hehe

    wah memang betul saya terharu.kak lydia miza pilih blog saya.hihi
    nak nangis sat.sroot sroot sroott

    BalasPadam
  72. ala BA kasi tutup pkl10 la hu3..baru balik neh :)

    BalasPadam
  73. lambat!
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/tutorial-cara-membuat-animasi-ringkas.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI