Kenapa aku rajin update blog ?? - BEN ASHAARI

Kenapa aku rajin update blog ??

 

Lena aku tidur semalam .. pening sangat kepala.. Dalam kul 9 lebih malam , akhirnya aku terlena di depan netbook aku ni .. dah tak larat sangat tengok skrin tu .. Plan nak update malam tu pon dah tak termampu ..

Kenapa aku rajin benar update blog ? Hurm.. kepuasan.. Aku seolah olah bercakap dengan rakan rakan pembaca di blog aku .. Walaupun aku tak balas komen tapi cukuplah dengan mereka baca dan respon ..

imageshawl Madagascar ! > http://islamioparadise.blogspot.com/

Trafik ? Kejar trafik ? Kalau korang tengok sekarang ni , trafik aku pon dah ok sangat .. Nak kejar apa lagi kan ? Tapi apa yang aku nak cumalah kepuasan hati sendiri .. Wat pe nak sibuk jaga hati orang kan ? Memasing ada hati.. tapi kita perlu jaga gak hati mereka .. sbg contoh jangan calarkan hati mereka.. jgn kaasi mereka teriak dan sebagainya la kan ..

Ada blogger tak suka update banyak bnyak sbb takut kualiti jatuh.. Bagus gitu.. ada blogger suka update banyak banyak dan tak kisah pasal kualiti , er..cam aku.. hehehe.. kualiti atau tidak , pembaca saja nilaikan ..

Kesimpulan , selagi jari ini mampu menaip , insyaAllah aku akan terus bercerita .. Gua Blogger , cerita baek baek punya  !

image

Tempahan ditutup ! Ramai banget.. takut tak terbuat nanti.. Tunggu !!

20 ulasan:

  1. bila ade y baca dan komen walau satu jer komen.ia dah memberi kepuasan

    BalasPadam
  2. wah wah tahniah tok Abg Ben Ashaari...memang terbaek lah..lgi pon Badan abg ben memang cantek kot...terbaek lah...u deserve it..

    by the way thank kos follow me back..heheheh...

    teringin jgak nak dapat badan camni..hehehheeh

    BalasPadam
  3. betol!
    saya setuju dgn pendapat abg ben 200%
    hamboiii...bukan nak kipas abg ben eyh..hahahaa..tapi sy sendiri pon merasakan ntah..bukan ade bende sgt pon tap sonok sgt nak bercite terutama yg byk ckp cm saye ni..hohoho..cakap dgn belog pun jadilah..hehehehe

    BalasPadam
  4. terbaek! thnx for following me! wow! triple wow!

    BalasPadam
  5. Setuju..Kena puaskan hati sendiri dulu baru boleh fikirkan yang lain..Tapi apa pon hati orang sekeliling tetap kena amek kira sebab kita kan hidup bermasyarakat.. :)

    BalasPadam
  6. sebab ben sayang peminat² ni ye...hehehe

    BalasPadam
  7. iklan pertama untuk shawl
    iklan kedua abg ben!!
    heheeeeee :)
    nak komen jugak walaupun dah tau abg ben tak reply tapi tetap baca...

    BalasPadam
  8. alah tutup dah ! semalam internet wat hal .. hurmmm

    BalasPadam
  9. situasinya bila banyak entri bersamaan dengan jumlah banyaknya visitor..yang newbi takut buat entri banyak2 tak bersamaan dengan jumlah pembaca..dan visitor..sape nak baca entri? jadi kena banyak promosi dari jumlah entri sebab takut tk ada pembaca..just pendapat je ^_^ betul ke abg ben?

    BalasPadam
  10. saya buat entri satu je sehari..paling banyak pun 3..tu pun jarang2..hahaha..

    BalasPadam
  11. menulis juga untuk puaskan diri... bila kita menulis apa isi hati kita, akak merasa lega sedikit di dalam hari, apetah lagi mendapat respon dari kawan-kawan

    BalasPadam
  12. huhu gamba ahli bine badan mane tu??
    =p

    BalasPadam
  13. cik sue dah submit order baru terbaca n3 ni..pleaseeeeee accept my order....pleaseeeee...waaaa nak nanesss nih... ="((

    BalasPadam
  14. bagus betul otai blogger ni ...apa2 pun jadilah otai blogger yg sokong blogger2 yg baru yer... teruskn dgn gaya anda n tetap jadi seorg blogger yg baik n berhemah....walau x direply
    comment kami tetap lawat blog Ben Ashaari yg santai giler...:)

    BalasPadam
  15. bagi sy satu post satu pembaca pun da cukup gembira..hehehe..

    BalasPadam
  16. bui mmg tabik spring dekat abang ben sbb mampu buat byk entry..bui dlm sehari mampu buat 2 jer..tu pun dh terkial2 cari idea..bila byk idea,masa pulak takder,bila byk masa idea pulak tiada..huhu..*_*

    BalasPadam
  17. menulis itu seni, seni itu kepuasan kan :D

    kualiti tu nilai.

    lebih best kepuasan :P

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.