" Beben malu laaaa... "

 

278357_2015787399641_1392526458_32173540_4266423_o

Terima kasih IERA kerana sudi tagged Ben ini di FACEBOOK

Haa.. sapa kata aku ni sombong ? Aku ni pemalu sebenarnyaa.. haaa... Tuuuu.. nampak tak aku pintal pintal baju aku tuu.. haaa.. aku pemalu  orangnya tauu .. hahaha.. oh pliss.. tapi itulah hakikatnyaa...

Tak caya ?? Tengok video kat sini lak.. bukti aku ni tak leh bertentang mata dengan perempuan .. hahahaha .. Meh klik SINI dan SANA ..

Haa.. percaya dah ??? Percayalaahhhh.....

28 ulasan:

  1. ecececece abg beben malu -.-

    BalasPadam
  2. wow! sekumpulan blogger popular Malaysia..=)

    BalasPadam
  3. haha ben pemalu? mcm x caye je..hehe

    cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

    BalasPadam
  4. ahahahahhahaa... pintal baju.. wahhh.. mulai ari ni nk pnggil abg beben la....

    BalasPadam
  5. Abg Ben malu la pulok .. hehe :D

    http://simpl3blog.blogspot.com

    BalasPadam
  6. malu tu baik sebenarnya...kdg2, malu ni org anggap kita sombong. bukan semua tau de sifat malu tu, lbh2 pd seorg lelaki. yg pnting, kita bls la bila org snyum kt kita.. kan snyum tu sedekah. pd org2 yg pemalu ni, sbnrnya org yg kena tegur dlu...baru la okey. tak gitu abg ben?

    p.s : naz pn pemalu jgak klu kt luar :)

    BalasPadam
  7. hahha kenapa pintal baju tu...macam anak dara nak masuk minang je... lawak la... XOXO, Chempaka Sari.

    BalasPadam
  8. ye ke malu nie?.
    heheh.
    abg ben yang tough dok pintal-pintal baju..eheh..kelakar.

    bang, jemput singgah blog saya.

    BalasPadam
  9. tertarik pada satu je.. beben... wah! sedap nama abg beben...hikhikhik...=)

    BalasPadam
  10. 'tanjat gegirl, denga beben ckp beben pemalu ' ahhaha

    BalasPadam
  11. eceh abg benben . pintal pintal baju pulak aiii... =D

    BalasPadam
  12. ahahaha..
    lawak je abg ben ni.. ^^,

    BalasPadam
  13. PAK CIK BEBEN MALU2 KUCING LA ^^

    BalasPadam
  14. kakaka, nak gelak boleh. pintal2 baju. awww...

    BalasPadam
  15. bila plk nk dpt jmp abg beben ni erk? tea pmalu, abg beben pmalu sudahnya masing2 sama lah pintal baju. harhar.

    BalasPadam
  16. haha.. cam comel je bro ben pintal2 baju tu.. ok.. bro ben sangat sweet :D



    ^^

    BalasPadam
  17. hihihi...mmg abg beben pemalu pun..pemalu sgt orang nye..tapi sopan jew.....hihihi :D

    BalasPadam
  18. Aku nampak hensem la dala gambar nie... huhuhu

    Abg Ben mng pemalu orgnya. huhuh

    BalasPadam
  19. hahahha .. malu2 kucing pulak beben :D main2 pintal baju eh .. mcm ank dara kene ngurat jew .. hiks~

    BalasPadam
  20. okay gmbr pntal baju tu kelakar gile.HAHAHHAHAAHAH

    BalasPadam
  21. hahaha..lawak abg beben ni..hehehe..nasib tyak pintal rambut lagi..hehehehe...

    BalasPadam
  22. dah pintal baju..abg beben x pandang kamera pulak....aduhai..pemalunye lah abg beben sorg ni..^_^

    BalasPadam
  23. Ecehhh~ Beben malu la sangat.. =..=

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI