Ahad, 3 Julai 2011

" Beben malu laaaa... "

 

278357_2015787399641_1392526458_32173540_4266423_o

Terima kasih IERA kerana sudi tagged Ben ini di FACEBOOK

Haa.. sapa kata aku ni sombong ? Aku ni pemalu sebenarnyaa.. haaa... Tuuuu.. nampak tak aku pintal pintal baju aku tuu.. haaa.. aku pemalu  orangnya tauu .. hahaha.. oh pliss.. tapi itulah hakikatnyaa...

Tak caya ?? Tengok video kat sini lak.. bukti aku ni tak leh bertentang mata dengan perempuan .. hahahaha .. Meh klik SINI dan SANA ..

Haa.. percaya dah ??? Percayalaahhhh.....

28 komen :

.fariza. berkata... [Reply to comment]

ecececece abg beben malu -.-

zalin onceitalk berkata... [Reply to comment]

wow! sekumpulan blogger popular Malaysia..=)

saiazuan berkata... [Reply to comment]

haha ben pemalu? mcm x caye je..hehe

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

misz myza berkata... [Reply to comment]

ahahahahhahaa... pintal baju.. wahhh.. mulai ari ni nk pnggil abg beben la....

Muhamad Syafiq berkata... [Reply to comment]

Abg Ben malu la pulok .. hehe :D

http://simpl3blog.blogspot.com

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

sy tgh cuba tuk percaya ni -.-'

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

malu tu baik sebenarnya...kdg2, malu ni org anggap kita sombong. bukan semua tau de sifat malu tu, lbh2 pd seorg lelaki. yg pnting, kita bls la bila org snyum kt kita.. kan snyum tu sedekah. pd org2 yg pemalu ni, sbnrnya org yg kena tegur dlu...baru la okey. tak gitu abg ben?

p.s : naz pn pemalu jgak klu kt luar :)

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

hahha kenapa pintal baju tu...macam anak dara nak masuk minang je... lawak la... XOXO, Chempaka Sari.

Syazwan berkata... [Reply to comment]

ye ke malu nie?.
heheh.
abg ben yang tough dok pintal-pintal baju..eheh..kelakar.

bang, jemput singgah blog saya.

Cik Aan Nabihan berkata... [Reply to comment]

hahaha! gedik tgk gambor..

cik gege berkata... [Reply to comment]

tertarik pada satu je.. beben... wah! sedap nama abg beben...hikhikhik...=)

Aunty P :) berkata... [Reply to comment]

'tanjat gegirl, denga beben ckp beben pemalu ' ahhaha

eyraatiqa berkata... [Reply to comment]

eceh abg benben . pintal pintal baju pulak aiii... =D

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

abg ben hensem..hehe

Menarik!! :Iklan Yang Kreatif

LUNA LANUN berkata... [Reply to comment]

rambut tak cukup panjang nak pintal2, tu yg dia pintal baju tu! hahahahha...

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. PEMENANG: Peserta Keychain Giveaway by Luna Lanun
2. Siapa Tak Nak Laki Macam Ni?! Aku Nakkkk!!!
3. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
4. Udah-udah Ler Tu Luna Nak Ganggu Dia, Tapi Dia Sangat Comel Okeh! Seriusss!!!
5. Unsur "Jangan Dibuat" Pada Blog Untuk Menjadi "Blog Mesra Pengunjung"
6. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"

by LUNA LANUN

cik pulau berkata... [Reply to comment]

ahahaha..
lawak je abg ben ni.. ^^,

Miz eAn peaN berkata... [Reply to comment]

PAK CIK BEBEN MALU2 KUCING LA ^^

mrs redzuan berkata... [Reply to comment]

kakaka, nak gelak boleh. pintal2 baju. awww...

Tea berkata... [Reply to comment]

bila plk nk dpt jmp abg beben ni erk? tea pmalu, abg beben pmalu sudahnya masing2 sama lah pintal baju. harhar.

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

haha.. cam comel je bro ben pintal2 baju tu.. ok.. bro ben sangat sweet :D



^^

efa nur berkata... [Reply to comment]

hihihi...mmg abg beben pemalu pun..pemalu sgt orang nye..tapi sopan jew.....hihihi :D

FAUZI NOR berkata... [Reply to comment]

Aku nampak hensem la dala gambar nie... huhuhu

Abg Ben mng pemalu orgnya. huhuh

alif haris berkata... [Reply to comment]

hahahha .. malu2 kucing pulak beben :D main2 pintal baju eh .. mcm ank dara kene ngurat jew .. hiks~

dya mohamad berkata... [Reply to comment]

okay gmbr pntal baju tu kelakar gile.HAHAHHAHAAHAH

Jay berkata... [Reply to comment]

hahaha..lawak abg beben ni..hehehe..nasib tyak pintal rambut lagi..hehehehe...

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

dah pintal baju..abg beben x pandang kamera pulak....aduhai..pemalunye lah abg beben sorg ni..^_^

BeloG MTT berkata... [Reply to comment]

Ecehhh~ Beben malu la sangat.. =..=

logorithm berkata... [Reply to comment]

Jangan main tentang mata, nanti termain tentang cinta. Hehe...

[U] GIVEAWAY: EqbalZack's fan page LOGO!

[13PG] Logorithm's Wordless Wednesday #4

[13SX] Jangan kau tipu aku!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI