Segmen : TERIMA KASIH


image

SEGMEN DAH DITUTUP TEPAT JAM 8 MALAM , PADA 11/12/2010

Salam ..

Ok ... Segmen Calon Mat Gebu tu , dah ada jawapan cuma aku tak nak keluarkan lagi sbb menghormati Mat Gebu yang masih dalam keadaan berduka .. Al-Fatihah buat arwah abangnya ..

Segmen baru aku ni dipanggil TERIMA KASIH ... sangat mudah je.. korang tak payah jadi kreatif pon .. hehe.. cuma apa yang perlu korang buat ialah , mengingati kembali ..

Jika korang berminat nak join , seperti biasa buat satu entri dan di dalam entri tu mesti ada :

  1. Header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : TERIMA KASIH dan linkkan ke entri ini ;
  3. Ceritakan satu peristiwa yang korang tak dapat lupakan berkaitan TERIMA KASIH .. Contoh Aku belanja kawan makan tapi terima kasih pon tidak ..
  4. Bagaimanakah nak menyemai sikap berterima kasih di kalangan kita ?
  5. Ucapan terima kasih yang paling ikhlas korang pernah terima dari siapa dan apakah cerita disebalik itu ?
  6. Secara jujur , adakah anda terlupa mengucapkan terima kasih pada seseorang , hari ini ?

Tu je .. hehe.. TERIMA KASIH .... jangan lupa , tinggalkan url entri korang untuk kita berkongsi cerita dengan blogger dan pembaca lain ...

image

Berminat menempah kek untuk harijadi anak anda? > Jom sini

52 ulasan:

  1. segmen dari ben lagi. konpius sket dengan stekmen bro. arwah ayah saudaranya kah atau abangnya?

    BalasPadam
  2. waaa! akan diusahakan. hehe :)

    BalasPadam
  3. @eelobor
    thanks bro.. terlupa jap.. hehehe.. abang dia

    BalasPadam
  4. http://mencaridiriyanghilang90.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    TERIMA KASIH ye. :) hehe

    BalasPadam
  5. en ben,
    eka join....asik eka jer join an...hehehe

    http://ekahafizy.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  6. dh join

    http://ishaserabut.blogspot.com/2010/12/segmen-terima-kasih.html

    BalasPadam
  7. Terima Kasih...kalau sempat saya ikut serta :)

    BalasPadam
  8. siap ben

    http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  9. settle ben. link jgn corrupt ye. Tima kaseh. Hehe ..

    http://misz-ella.blogspot.com/2010/12/segmen-terima-kasih.html

    BalasPadam
  10. Abg Ben, nazterjah join segmen ni..ni link dia http://nazterjah.blogspot.com/2010/12/segmen-terima-kasih.html

    BalasPadam
  11. nana dah join :)

    http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  12. izzah dah joint ...

    http://ummiizah.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  13. Terima kasih En. Ben..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  14. tok dah join.. pasti mngalir air mata..

    http://taq6889.blogspot.com/2010/12/terima-kasih-dari-tok-esah.html

    BalasPadam
  15. mau joinnn

    http://yannafaisal.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  16. thanks incik ben sebab wat segmen ni..;p d0ne!~
    http://nuyul86.blogspot.com/2010/12/segmen-terima-kasih.html

    BalasPadam
  17. dah siap...

    http://viniyamey.blogspot.com/2010/12/terima-kaseyyyy.html

    BalasPadam
  18. http://blekros.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  19. http://cikmimmie206.blogspot.com/2010/12/terima-kasih_10.html

    terima Kasih..=)

    BalasPadam
  20. BA: Tak nak ketinggalan lagi. dah join >>>

    http://azzeyatin.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  21. done!!

    http://ninenov91.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  22. tetibe nak join jugak...

    boleh tak nak ty, mr ben ni keja apa??? blogging hampir 24 jam..huhu...

    my link

    http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html


    terima kasih

    BalasPadam
  23. Tenkiu bro'.. cekidaut!

    http://bondaaidid.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  24. http://hidayahrahman87.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    thanks for reading..=)

    BalasPadam
  25. masi bukak x segmen niH?
    HaisH...slalu lmbt tau...

    http://missgaban.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html


    Terima kasih en.ben...

    BalasPadam
  26. join..jgn tak join..rugi woooo...

    http://ezzuraza.blogspot.com/2010/12/terima-kasih-aka-arigatou.html

    BalasPadam
  27. hah dah join :) thanks

    http://budakbaikkodd.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  28. Assalamulaikum..

    bersemangat ni.. join gak..

    jom tgk sini..
    http://nur-abdullah.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    terima kasih..

    BalasPadam
  29. saya pun dah join n saya nk abang ben baca la sekali apa yg saya bebel kt situ yer...sudi2kan la..penuh harapan ni..lepas tu komen tau... :D:D:D:D yeahhhhhhh

    http://mamawiwin.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  30. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    Atul j0in :)
    Terima kasih, abg ben ^_^

    BalasPadam
  31. ini ucapan terima kasih jugak..

    http://nurmudrikah.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  32. salam
    abg ben , ainia join :)

    http://cakapcakapain.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    thanks.

    BalasPadam
  33. dah siap jawab abg ben!terima kasih byk2~~:))))

    http://nanakyu.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  34. Salam, hehe..nak join lagi jugak boley kan..

    http://lunaqiszara.com/2010/12/10/terima-kasih/

    tQ abg Ben

    BalasPadam
  35. nak join gak.., harap belum terlambat lagi
    http://gene-xis.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  36. mari melawat :)

    http://lifefromtheback.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  37. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    da join..

    BalasPadam
  38. join jgak..

    http://www.benashaari.com/2010/12/segmen-terima-kasih.html

    BalasPadam
  39. join jgak

    http://eyqaatiqah.blogspot.com/2010/12/segmen-terima-kasih.html

    BalasPadam
  40. lambat ni ben
    taktau layak ke tak

    http://cekrasala.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  41. sempat lagi ke nak join ni Encik BA ?

    **nice one ! :)

    BalasPadam
  42. Abg Ben, sorry kalau lambat,baru tau ada segmen baru.

    http://iamdya.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  43. join.join..
    http://aszwani.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  44. http://amirahbazilah.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html



    sy join

    BalasPadam
  45. dah lambat, tapi takpe lah. nak jugak join :)

    http://tatihtarihidupku.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  46. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  47. sori..still available ke?

    http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/thank-you.html

    thank abg ben

    BalasPadam
  48. masih boleh join lagi kan..

    http://cik-senah.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam
  49. boleh lagi ke??

    http://cik-senah.blogspot.com/2010/12/terima-kasih.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI