"Heeelp.. aku putus cinta neh .. "

 

Putus cinta ?  Haaaa ??? Putus cinta ??? Biar tembikai ??? Huk aloh.. Kalau putus cinta apa jadi eh ??? Haaa... aku pernah buat entri putus cinta ni .. Jom recall ...  Lelaki lebih sengsara dari wanita bila putus cinta dan Cinta oh cinta ... Eh , ada lagi ... hehehe .. Putus cinta ... Haa... blog jiwang rupanya aku ni... Ler , ada lagiii ... Wanita Bila Putus Cinta dan Kita lupa ibu ketika .. dan Biarkan segalanya berlalu .. 

Mak aihhhh... banyaknya... ni macam aku tak perlu jelaskan lagi dah .. segalanya dah tercerita dalam blog aku nih .. Erk , aku tambah la skit boleh ?

Kalau aku kan , putus cinta kan ... aku cari je lain.. Tak sampai sebulan , aku pastikan ada pengganti dah .. Haaa .. lebih lagi bila ada blog ni , bila dapat pengganti , aku tepek muka awek baru aku tu besar besar .. Siap buat header laaa .. Bukan header jer , banner , giveaway dan segmen ! Saja nak tunjuk kat bekas awek yang aku boleh idup tanpa dia ( konon ) ..

Eceh.. aku cerita beria jer .. Aku kan dah kawin .. Ni aku andaikan kalau aku ada awek la.. Zaman bujang dulu la.. La ni tak la.. Nak mampus ??? 

Buat mereka yang putus cinta tu , baca entri entri yang aku bagi tu.. harap dapat sesuatu dari situ .. Tak guna seksa diri sendiri untuk cinta yang sekadar awan lalu atas kepala ....hehehehe.. ok ? tamo nanes nanes yer .. Nanti Beben tanjaatt lak ... okeh ? Tanjat sbb buruk benor rupe tu haih.. okeh ?

14 ulasan:

  1. suka entri encik ben yg niii.. suka, suka, sukaaaaa... hehehe ^^

    BalasPadam
  2. tp cinta sejati susah nak beralih arah. kaaan. huhu. susah nak cry pengganti ):

    BalasPadam
  3. abg ben... mmg sngja letak link komen kt situ atau tak sngja.. ? ssh cri laaaa..

    btw.. smpn dlm sticky note dlu link2 tuu.. nnti nk guna bru bca.. :p

    BalasPadam
  4. elehhh..saja nak suruh klik klik kann...amboihhh!!!...

    BalasPadam
  5. hehe... ramai yg gila sebab cinta.. takmo makan,sampai masuk wad , nk bunuh diri pun ada.. pastu mula menyalahkan takdir... isk2... kembali pda Allah, itu jalan yg terbaik...

    BalasPadam
  6. aaa ben. saya tak pernah putus cinta. macam mana nih? tak faham tapi banyak kali menjadi tempat luah perasaan! :D

    BalasPadam
  7. huhuhu abg. ben ramai plak yang buat entry mengenai putus cinta....pagi tadi IEB ada kupaskan dalam entry IEB juga mengenai ini, tadi baru baca blog Pembawa Wacana, pun mengenai putus cinta... hari ini hari putus cinta ker

    http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/07/bila-putus-cinta.html

    BalasPadam
  8. yeah . terbaik la . sama la fikiran kita . tepek muka besar2 punya ;) hahha . janji kita bahagia dengan pengganti nya ;)

    BalasPadam
  9. psstt en ben
    dulu penah putus cinta x?

    BalasPadam
  10. kalau kita putus cinta dgn seseorang itu bermakna orang itu bukan jodoh kita... redha kan je, kerana Allah dah tetapkan siapa jodoh terbaik kita!

    BalasPadam
  11. putus cinta

    tetibe teringat balik semua kenangan2 time zaman nakal x ingat dulu.

    of course skrg kdg2 rasa takut sbb da mainkan perasaan bnyk lelaki,tkut smpai masa hati sndiri plak kena main. takut woo.

    BalasPadam
  12. as salam..
    hehe~
    single is simple. double is trouble.
    haha~

    ok. tak bercinta. maka tak fikri sangat pun. tips yang menarik walaupun kena klik kesemuanya. wah! terima kasih
    =)

    BalasPadam
  13. abg xpe petik jari sepuluh dtg haha ..gurau je .. nak cr peganti lain kalau dh syg sgt susah .. emm mcm dah sebati dengan diri tau tak tapi kene kuat lah .. kalau rapuh iman tu yg jd bunuh diri sume2 tu .. sob3x.. tetiba sedih haha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.