Aku blogger bujang ..

9:25 PTG
  Ahaks... tinggalaaahh daku keseorangan .... si dia pulang ke ganggang... aku takde cutiii .. terpaksa blogging seorang diriii .. huwaa.....

Ramainya blogger ..

4:58 PTG
Iklan oleh Alinac Shoppe Macam macam ada ! OKeh... pastinya ramai tertanya ni segmen apa kan ? Jap aku g copy paste balik .. aku kan...

Aku tau ko blogger ..

4:13 PTG
Haaaa.. 20 lagi.. ada masih dok beratur nak tunjuk jawapan masing masing .. Ni masa dia nak buktikan blogger kita bukan sebarangan ... he...

Bayi hidap 11 penyakit

10:40 PG
  JOHOR BAHRU: “Faiz mengalami 11 masalah kesihatan termasuk empat penyakit kronik dan hospital kini umpama rumah pertama kami,” kata Nor ...

Segmen baru ?

10:04 PG
  Ops .. sebelum tu aku , kena masukkan 3 blog ni dulu sbb katanya aku terlepas pandang.. Yeker ? hehe .. Yelah kot... Sori yer .. Hehehe....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009