Belog oh blog..

 

Selesai dah satu ... alhamdulillah ..malam ni lak... nampaknya kurang update la yer hari ni ..tak pe la ... Lagi pon ramai keluar kan .... bukan ada sangat orang.. semua pakat dating jer neh..

Ok.. aku nak sambung skit segmen tadi tu aa... pasti ada yang tertunggu malam ni kan .. baik aku update skit ... hehe ..

Berikut senarai blog yang menyertai segmen aku tu haa :

  1. Queen F
  2. tarijemariatul
  3. gaung
  4. Bayu Kenangan
  5. Noor Faezah Mazli
  6. kay yea
  7. MiSx MieRa
  8. hasrul hassan
  9. eiela
  10. nama.aku.lynn
  11. B0B
  12. CaRr JaliL
  13. Nina Juliana
  14. Lelord
  15. iqbalhakimi

Woraitsss .... makin buat makin bertambah ... hehe... huhu... hoho...

15 ulasan:

  1. tuan, mcmana tadi? ok semua...

    BalasPadam
  2. Hehehhhee meh lawat blog mamanajlaa

    BalasPadam
  3. Terima kasih bro.. no. 13, wow dah masuk dlm list..

    BalasPadam
  4. biasa la ari minggu tak byk yg boleh update....hihihi

    BalasPadam
  5. Ialah En.Ben.Macam takde orag je hari ni.Org gi dating kot.Sy je dok umah.

    BalasPadam
  6. isk x sempat nk join segmen ni..muahaha...mnyesal x suda

    BalasPadam
  7. tahniah...uncle ben menang anugerah blogger pilian..;)

    BalasPadam
  8. macam mana lu tawu gua keluar dating td hah?hahah

    BalasPadam
  9. tajuk entry lpas nih mesti "Beloh oh belog.." pulak...betul x??

    BalasPadam
  10. tahniah menang blog pilihan malaysia . abg ben memang layak ! :)

    BalasPadam
  11. Terima kasih sudi letakkan saya di dalam list....

    BalasPadam
  12. wah,,tQ2 abg ben,,,dh pun masuk list,,nyiahahahaha,,,sila wat segemn banyak2 lagi,,hehehe,,nyways tahniah ya blogger pilihan malaysia,,,=)

    BalasPadam
  13. i loike everytime pak cik ben kita wat slot!1 time tu tambah kenalan baru!! huhu...go pak cik ben!!! hahha!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.