Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 4 Disember 2010

Belog oh blog..

 

Selesai dah satu ... alhamdulillah ..malam ni lak... nampaknya kurang update la yer hari ni ..tak pe la ... Lagi pon ramai keluar kan .... bukan ada sangat orang.. semua pakat dating jer neh..

Ok.. aku nak sambung skit segmen tadi tu aa... pasti ada yang tertunggu malam ni kan .. baik aku update skit ... hehe ..

Berikut senarai blog yang menyertai segmen aku tu haa :

  1. Queen F
  2. tarijemariatul
  3. gaung
  4. Bayu Kenangan
  5. Noor Faezah Mazli
  6. kay yea
  7. MiSx MieRa
  8. hasrul hassan
  9. eiela
  10. nama.aku.lynn
  11. B0B
  12. CaRr JaliL
  13. Nina Juliana
  14. Lelord
  15. iqbalhakimi

Woraitsss .... makin buat makin bertambah ... hehe... huhu... hoho...

15 komen :

eqbalzack berkata... [Reply to comment]

tuan, mcmana tadi? ok semua...

Lelord berkata... [Reply to comment]

Hehehhhee meh lawat blog mamanajlaa

Nina Juliana berkata... [Reply to comment]

Terima kasih bro.. no. 13, wow dah masuk dlm list..

eelobor berkata... [Reply to comment]

biasa la ari minggu tak byk yg boleh update....hihihi

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Ialah En.Ben.Macam takde orag je hari ni.Org gi dating kot.Sy je dok umah.

sekuk tawa berkata... [Reply to comment]

isk x sempat nk join segmen ni..muahaha...mnyesal x suda

lalailusi berkata... [Reply to comment]

tahniah...uncle ben menang anugerah blogger pilian..;)

CERITA LEBAT berkata... [Reply to comment]

macam mana lu tawu gua keluar dating td hah?hahah

zaMir berkata... [Reply to comment]

tajuk entry lpas nih mesti "Beloh oh belog.." pulak...betul x??

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

tahniah menang blog pilihan malaysia . abg ben memang layak ! :)

mien berkata... [Reply to comment]

tahniah! :)

Bayu Kenangan berkata... [Reply to comment]

Terima kasih sudi letakkan saya di dalam list....

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

wee..dah ada nama.. =D

tarijemariatul berkata... [Reply to comment]

wah,,tQ2 abg ben,,,dh pun masuk list,,nyiahahahaha,,,sila wat segemn banyak2 lagi,,hehehe,,nyways tahniah ya blogger pilihan malaysia,,,=)

Aisyah AR berkata... [Reply to comment]

i loike everytime pak cik ben kita wat slot!1 time tu tambah kenalan baru!! huhu...go pak cik ben!!! hahha!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI