Rabu, 15 Disember 2010

Bila u follow me ?

 

Wah... aku.. aku terkedu... tak sampai sejam .. yang join banyak muka baru .. adeh.. ini bermakna , kerja rumah aku banyak laa.. huhu..

Apa kata mereka tentang blog mereka ?  Kata si N+I+K , dia suruh tanya pada si nazirulhazwan~ , dia tolak pulak aku kat Ujang9897 .. Dah macam bola pulak jadinya aku ..

Aku bertanya lagi pada yanna faisal dan juga cikmimmie .. Jawapan yang aku terima sama gak ... Masing masing tak nak mengomen mengenai blog mereka.. Segan katanya si Novelgurl .. .:akyn:.. pun mengakui mengenai keseganan mereka ..

Tak kisah la... segan atau tidak , mereka semua dah ada blog termasuk juga aTiKa aTeRkaH dan syuwai skr .. Kan kan ? Yang penting .. happy kan ? Jadi tak reti reti nak g melawat blog kawan kawan kita tu ke ??

9 komen :

Nina Juliana berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..

wow.. best la kesinambungan ayat² tu..

pearl jade berkata... [Reply to comment]

siap ade cerita lg tu nk promo blog2 baru ni.menarik!!ehehe

thanx bro BA

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

abg ben, nnt kalau sume da setel ruangan ni, buat satu list banyak2 eyh. nk terjah care pukal. haha :P

YUL berkata... [Reply to comment]

sy baru je follow bro, hehe, tak sampai seminit lg, ekekeke

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

waah,..teknik pengenalan terbaru dr incuk ben,..dah xgne list dah..hehe

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

hahaha...ujang menerima tolakan itu...

thans bro...

juliana berkata... [Reply to comment]

cun lah ayat abg nie =)

aTiKa aTeRkaH berkata... [Reply to comment]

haaa...ni nak cinta banyak banyak blog abg ben ni...hehehe

@rep berkata... [Reply to comment]

dah follow en ben... :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI