Bila u follow me ?

 

Wah... aku.. aku terkedu... tak sampai sejam .. yang join banyak muka baru .. adeh.. ini bermakna , kerja rumah aku banyak laa.. huhu..

Apa kata mereka tentang blog mereka ?  Kata si N+I+K , dia suruh tanya pada si nazirulhazwan~ , dia tolak pulak aku kat Ujang9897 .. Dah macam bola pulak jadinya aku ..

Aku bertanya lagi pada yanna faisal dan juga cikmimmie .. Jawapan yang aku terima sama gak ... Masing masing tak nak mengomen mengenai blog mereka.. Segan katanya si Novelgurl .. .:akyn:.. pun mengakui mengenai keseganan mereka ..

Tak kisah la... segan atau tidak , mereka semua dah ada blog termasuk juga aTiKa aTeRkaH dan syuwai skr .. Kan kan ? Yang penting .. happy kan ? Jadi tak reti reti nak g melawat blog kawan kawan kita tu ke ??

9 ulasan:

  1. Assalamualaikum..

    wow.. best la kesinambungan ayat² tu..

    BalasPadam
  2. siap ade cerita lg tu nk promo blog2 baru ni.menarik!!ehehe

    thanx bro BA

    BalasPadam
  3. abg ben, nnt kalau sume da setel ruangan ni, buat satu list banyak2 eyh. nk terjah care pukal. haha :P

    BalasPadam
  4. sy baru je follow bro, hehe, tak sampai seminit lg, ekekeke

    BalasPadam
  5. waah,..teknik pengenalan terbaru dr incuk ben,..dah xgne list dah..hehe

    BalasPadam
  6. hahaha...ujang menerima tolakan itu...

    thans bro...

    BalasPadam
  7. haaa...ni nak cinta banyak banyak blog abg ben ni...hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009