Psst.. ada blogger ajak dating ..

 

Alhamdulillah .. kenyang sudah .. ehehe... sedap  wife masak malam ni .. Selalu pon sedap .. haaa.. cakap kena terang .. kang makan kat kedai mamak lak nanti .. hehe..

Tadi la kan.. nak dijadikan satu cerita gempak punya , Si senah ada la bawak gossip liar gitu kat aku .. Katanya nur intan hazirah dok giler bercinta dgn artis popular gitu kauuu ... Haaa.. aku tak percaya langsung .. semua tu fitnah semata ... Dia tak puashati.. dia kata ,kalau aku tak percaya , g tanya kat budak rempit tu .. apa nama dia .. haaa ... fauzibest5 nama dia .. baru aku ingat , katanya laa..

Beria sungguh laaa si kawan baik Norhafiza ni bercerita .. haih.. aku kata , bawak bawak la insaf skit .. Awak tu tua dah .. kubur kata mari .. b a m b a m ' s halau pergi... haa.. tak malu keerr...

Bila dia tengok aku wat tak layan gossip liar dia tu .. dia pon bangkit dari kerusi dia lalu berlalu dari situ .. Waahh.. main blah gitu je ?? Aku jerit kat dia .. " Nak ke mana lak tuuu ? " ... " Nak kemana lagiii.. laki aku ,AMMAR YASIR .. nak balik dah tuuu .. kang aku takde kat umah , mau gak dia g melepak ngan si Rozuan Ismail kat kedai anak dara cun tu haaa... apa nama dia .. haa...fifymeow ... Bukan leh caya diorng tu... gatai memanjang... "

Hahaha.. gelak je la aku .. Haih .. dunia dunia ..kan baik dari dok mengumpat gini .. g je lepak dalam rumah tu .. ada gak sekamar rindu yang setia menanti .. kan kan ...

*cerita rekaan semata mata.. jgn amik serius yer..

17 ulasan:

  1. time kasih abg ben promote blog saya..selamat malam yeah

    BalasPadam
  2. wahahahahahahaha
    gelak tanpa henti .
    segmen apakah ini wahai penunggu gua.
    sungguh asyik rasanya .
    hahhah
    melepak lah di blog dari mngumpat.

    BalasPadam
  3. Hahahaha kelakar lah cerita ni. Tak kering gusi baca. Terima kasih En Ben sebab letak link tu. Terima kasih banyak-banyak. Jasamu dikenang selalu. Membuat diriku lagi bersemangat untuk tulis blog.

    BalasPadam
  4. bila lynn azlina aka ini blog lynn nk jadi pelakon ni..hehe
    nway..sungguh kreatif

    BalasPadam
  5. hahahaha.. serius kelakar.. ni yg xsabar nk tggu next entry ni... :)

    BalasPadam
  6. hehehee..macam2 la abg ben ni..

    boleh buat sketsa..

    BalasPadam
  7. HAHAHA.igt cerita betol tadi.baru igt nak bergosip. =)

    BalasPadam
  8. salam,
    nice entry,
    menarik sangat :)

    BalasPadam
  9. abg ben yang pndai bcerita..
    cayalah!!
    ;)

    BalasPadam
  10. hahah,, kelakar. golek2 kucing sye gelak bace ni

    BalasPadam
  11. BA; Segmen utk kebaikan bersama.....bagus....:)

    BalasPadam
  12. meh la dating ngan saya..hahaha

    BalasPadam
  13. hahahaha..bambam's halau pergi masuk blog dia lar..mari2..!!hahahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009