Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 15 Disember 2010

Psst.. ada blogger ajak dating ..

 

Alhamdulillah .. kenyang sudah .. ehehe... sedap  wife masak malam ni .. Selalu pon sedap .. haaa.. cakap kena terang .. kang makan kat kedai mamak lak nanti .. hehe..

Tadi la kan.. nak dijadikan satu cerita gempak punya , Si senah ada la bawak gossip liar gitu kat aku .. Katanya nur intan hazirah dok giler bercinta dgn artis popular gitu kauuu ... Haaa.. aku tak percaya langsung .. semua tu fitnah semata ... Dia tak puashati.. dia kata ,kalau aku tak percaya , g tanya kat budak rempit tu .. apa nama dia .. haaa ... fauzibest5 nama dia .. baru aku ingat , katanya laa..

Beria sungguh laaa si kawan baik Norhafiza ni bercerita .. haih.. aku kata , bawak bawak la insaf skit .. Awak tu tua dah .. kubur kata mari .. b a m b a m ' s halau pergi... haa.. tak malu keerr...

Bila dia tengok aku wat tak layan gossip liar dia tu .. dia pon bangkit dari kerusi dia lalu berlalu dari situ .. Waahh.. main blah gitu je ?? Aku jerit kat dia .. " Nak ke mana lak tuuu ? " ... " Nak kemana lagiii.. laki aku ,AMMAR YASIR .. nak balik dah tuuu .. kang aku takde kat umah , mau gak dia g melepak ngan si Rozuan Ismail kat kedai anak dara cun tu haaa... apa nama dia .. haa...fifymeow ... Bukan leh caya diorng tu... gatai memanjang... "

Hahaha.. gelak je la aku .. Haih .. dunia dunia ..kan baik dari dok mengumpat gini .. g je lepak dalam rumah tu .. ada gak sekamar rindu yang setia menanti .. kan kan ...

*cerita rekaan semata mata.. jgn amik serius yer..

17 komen :

Rozuan Ismail berkata... [Reply to comment]

time kasih abg ben promote blog saya..selamat malam yeah

makcek bukan nenek berkata... [Reply to comment]

wahahahahahahaha
gelak tanpa henti .
segmen apakah ini wahai penunggu gua.
sungguh asyik rasanya .
hahhah
melepak lah di blog dari mngumpat.

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Hahahaha kelakar lah cerita ni. Tak kering gusi baca. Terima kasih En Ben sebab letak link tu. Terima kasih banyak-banyak. Jasamu dikenang selalu. Membuat diriku lagi bersemangat untuk tulis blog.

Hishyamuddin berkata... [Reply to comment]

menarik citer ni..heh3

Ayuni berkata... [Reply to comment]

hikhik, kreatif!!!

LyNn'Azlina berkata... [Reply to comment]

bila lynn azlina aka ini blog lynn nk jadi pelakon ni..hehe
nway..sungguh kreatif

lynn angel berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. serius kelakar.. ni yg xsabar nk tggu next entry ni... :)

TimmY Cik KupuKupu Ungu berkata... [Reply to comment]

hehehee..macam2 la abg ben ni..

boleh buat sketsa..

~AtEeN~ berkata... [Reply to comment]

HAHAHA.igt cerita betol tadi.baru igt nak bergosip. =)

Pjaz a.k.a kud0o berkata... [Reply to comment]

salam,
nice entry,
menarik sangat :)

cik violet berkata... [Reply to comment]

abg ben yang pndai bcerita..
cayalah!!
;)

za petrelli berkata... [Reply to comment]

hahah,, kelakar. golek2 kucing sye gelak bace ni

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

hoho..nice story

fifymeow berkata... [Reply to comment]

thnx ben.. mmg smart la :)

azzey berkata... [Reply to comment]

BA; Segmen utk kebaikan bersama.....bagus....:)

Lieya berkata... [Reply to comment]

meh la dating ngan saya..hahaha

b a m b a m ' s berkata... [Reply to comment]

hahahaha..bambam's halau pergi masuk blog dia lar..mari2..!!hahahaha

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI