Segmen hujung minggu : Aku budak baru laa


- DITUTUP DAH -



Ahaks.. ni sama je segmen khas untuk blogger baru .. Masih ada kan blogger yang baru ? Baru ni boleh dikatakan baru masuk ke blog aku , baru kali pertama baca entri di sini dan juga baru buat blog dan baru nak kenal dunia blog ..

Kalau benar korang tergolong dalam tu , kalau berminat nak join segmen ni ... sila sila kan la yer ... Aku pasti ramai blogger blogger berminat nak berkenalan antara satu sama lain .. kan kan ?

Hurm... blogger lama ? Hehe.. yang penah join tu , tak yah la yer.. cuma g je berkenalan dengan mereka nanti .. meriahkan lagi sessi perkenalan ni ..

Cam biasa .. buat satu entri :

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG ( trademark)
  2. Tajuk : AKU BUDAK BARU LAA dan linkkan ke entri ni
  3. Berikan satu tempat pelancongan yang menarik pernah korang g dan kenapa ... satu jer .. TAK KURANG 100 patah perkataan ..
  4. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen ..

Tu je.. tak susah kan ? Hehehe .. tarikh tutup ? Haa... malam ni.. cepat cepat ...

51 ulasan:

  1. brader ben,yang segmen aku budak nakal tu bukak lagi x?

    BalasPadam
  2. http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-lah.html

    juin jugak :p

    BalasPadam
  3. @~hAKim ZaiLAn~bukak lagi ...lom cadang nak tutup .. hehe

    BalasPadam
  4. abg ben, kalau dah lama blogging tp baru je kenal blog abg ben nie, boleh join jugak ke?

    atau semua nak kena baru?? (n_n)v

    BalasPadam
  5. anyez nk join . ini baru kali ke-tiga anyez view blog abang Ben :)

    BalasPadam
  6. Abang Ben!!!saya da buat!!TQ..
    http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  7. join jugak :)

    http://ownerblognurshazwani.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-la.html

    BalasPadam
  8. juin~~
    http://sekeping-cinta.blogspot.com/2010/12/saye-maseh-baru.html

    BalasPadam
  9. Sedenak....ke rumah mat gebu, kira tempat pelancongan juga tuu..hahaha..

    BalasPadam
  10. http://nia-ceritasiputeri.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    dah join abang ben!!!

    BalasPadam
  11. Ahahhaa..sy budak lama:P

    Abg Ben, sila tengok link nie:
    http://sachiasukaii.blogspot.com/2010/12/monavie-jus-ajaib-masa-kini.html

    BalasPadam
  12. dan join

    http://i-made-my-cuppies.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaa.html

    BalasPadam
  13. http://syuhadasulaiman.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-la.html

    BalasPadam
  14. siap sebelum malam...yesss...heee~
    http://cikyuz87.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  15. BA: Ben dah join ni... >>>

    http://azzeyatin.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    tq Ben....

    BalasPadam
  16. seronok gila tengok segmen baru ni!! :DD

    http://naitpor.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaa.html

    BalasPadam
  17. salam
    entry pendej ke abg ben..coz kejar masa ckit rini

    http://duniabarucikda.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaaa.html

    pe2 pom..thnks

    BalasPadam
  18. saya2 !! buka taw en.ben

    http://diariamzar.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  19. sy nak join jugak,,haha

    http://mynameismryna.blogspot.com/2010/12/segmen-aku-budak-baru-la.html

    BalasPadam
  20. saya masih baru


    http://kringg.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  21. abg ben...MG join yer...
    http://miszgedixs.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaa.html

    thanks(^_^)

    BalasPadam
  22. abg ben...MG join yer...
    http://miszgedixs.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaa.html

    thanks(^_^)

    BalasPadam
  23. abg ben...MG join yer...

    http://miszgedixs.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaa.html

    thanks(^_^)

    BalasPadam
  24. saya budak baru belajar...huhu

    http://ayunbrown.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  25. abg ben! ni saya muncul balik sbb ari tu tak sempat join.

    sobsobsob~

    http://mentositubiru.blogspot.com/2010/12/suai-kenal-bloger-abg-ben.html

    link tu nama lain sebab saya edit dr ari tu punya..sudi la jenguk ye. aku budak baru la! :p

    BalasPadam
  26. dah join..
    hikhikhik..
    http://sweetyaien91.blogspot.com/2010/12/segmen-hujung-minggu-aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  27. http://kisahayeen.blogspot.com/2010/12/segmen-hujung-minggu-aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  28. pin2!sy p0n nak j0in gak nih..ni die link

    http://atikanatasha.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaaa.html

    BalasPadam
  29. saya budak baru jangan orentasi saya teruk2..hahahaha
    http://hishamace.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  30. saya pon nak join.saya budak baru yg tak sebaru sangat jugak:)

    http://sepihatiku.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  31. saya budak baru..jangan amik saya teruk2,follow jer ada 3 org,huhuh..

    http://hishamace.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  32. http://nurmudrikah.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    saya pulak budak baru nak aktif encik ben..hehe.. sori menyemak

    BalasPadam
  33. http://nisagemok.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laaa.html

    Saya join segmen En. Ben lagik !

    BalasPadam
  34. saya baru jugak jadi blogger ni , tak tau sangat selok belok sbgai seorang blogger :D
    http://iniblogke.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  35. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-la.html

    pls kritik blog sye....

    BalasPadam
  36. dah join ! jangan lepas pandang ye :)

    http://ceritasendiri90.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  37. masih jahil dalam dunia belog..mintak tunjuk ajar sifu..hehe;)

    http://princessheavenseven.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  38. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    siap..!!

    BalasPadam
  39. ya,,,saya budak baru yg gila MU!!!!
    http://ytazzizzaty.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  40. done done.hehehe.

    http://shaofie.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-lah.html

    BalasPadam
  41. nana join jugak :)

    http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  42. salam en ben..
    cik wani join..
    http://cutezmashmellow.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru.html

    BalasPadam
  43. huh ! siap jgak akhirnya sebelum malam .. hehe

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa_18.html

    BalasPadam
  44. nak join jugak ^_^
    http://rajanuruasmat.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  45. Assalamualaikum
    Mr Ben, saya join jugak..
    Terima kasih..

    http://nur-abdullah.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    buah cempedak di luar pagar
    ambil galah tolong jolokkan
    saya mak budak masib belajar
    kalo x betul tolong betul kan..

    hehehe..

    BalasPadam
  46. AsSalam BA
    Saya budak baru belajo jugek..
    Sila la ajarkan.. thanks..
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/aku-budak-baru-laa.html

    BalasPadam
  47. tajuk dah best..tp samala x sempat ...lengkali uat lagi..heheh..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI