Segmen : Menyusun BLOG paling pantas

image Ralph Lauren - Girl by Ardini's Treasure

Ini bukan segmen terjah atau nak review mereview.. Ini segmen dipanggil , MENYUSUN BLOG PALING PANTAS

Caranya ... aku akan senaraikan 30 buah blog .. di dalam setiap blog tu , aku akan meninggalkan komen dalam bentuk ANGKA ... Angka bermula dari 1 - 10

Apa yang perlu dilakukan oleh anda ialah , cari blog yang mana aku tinggalkan komen tersebut .. contoh dalam blog A , aku tinggalkan komen = '5' ... kemudian cari lagi dan lagi .. sehingga dapat kesemuanya ( 10 ) ..

Kemudian , susun blog tu mengikut susunan nombor tu ..

  1. BLOG A
  2. BLOG B
  3. BLOG C
  4. BLOG D
  5. BLOG E
  6. BLOG F
  7. BLOG G
  8. BLOG H
  9. BLOG I
  10. BLOG J

Paling pantas dan tepat ... dia menang .. hadiahnya ialah , sticky post = 24 jam .. promosi blognya ...

BERIKUT adalah 30 blog yang dipilih :

  1. Ummi Izzah
  2. Miszy Dian
  3. Hanna Iymeera
  4. Qaseh Dalia
  5. Bro Framestone
  6. Azrinrahim
  7. Zamir
  8. Ayuni
  9. Lydia Miza
  10. Ms Nathirah
  11. Wieda
  12. Hasrul Hassan
  13. Ujang9897
  14. Cikgu Akim
  15. Dauspozi
  16. nama aku lynn
  17. Aku ibu Muda
  18. Si Suraya
  19. Syazana Aziz
  20. Cik Yaya
  21. rabiatul
  22. Tok Esah
  23. Miza Yusof
  24. ratu kebaya
  25. Cik Puan Netty
  26. Lieya
  27. mia lia's profile
  28. Awang Hafiz
  29. Aida Farzana
  30. Cik Tom

Ok... aku akan tinggalkan komen dalam bentuk angka tepat jam 3 petang nanti di dalam ke semua blog ( 30 ) yang telah dipilih itu ...

Untuk menyertai pertandingan ni , sila buat satu entri ... cam biasa la kan

  1. HEADER BLOG BEN ASHAARI
  2. TAJUK dan linkkan ke entri ini
  3. Berikan jawapan anda dalam susunan seperti yang ditunjukkan di atas ...
  4. Tinggalkan url korang kat entri ini

Tu jer ..

120 ulasan:

  1. yay !!!
    tersenarai...!
    time kaseh enchek ben !

    BalasPadam
  2. pantas betul...
    fikiran ben ni!

    BalasPadam
  3. tersenarai..yes..hehe..tp blur2 lagi..hee

    BalasPadam
  4. alhamdulillah. miza tersenarai.
    encik ben, miza pun boleh join jugak ke bab nak teka-teka ni ? atau yang tersenarai tak boleh join ?

    BalasPadam
  5. ben, komen ang tu dekat latest entry dorg ker??

    BalasPadam
  6. dah bace btol2 baru phm..hehehe..bersedia nie pukul 3..hee

    BalasPadam
  7. tenkiu BA!=)
    mcm paham disebalik sdikit penin..haha..appreciate la~=)

    BalasPadam
  8. giler menarik..tak jadi keje camni..hahaha....

    BalasPadam
  9. komen cik ben tu dekat latest entry ke ? nombor tu mewkili nombor blog terpantas dan kena susun ikut nombor tu eh ?


    *maaf lah tanya banyk *hujan-hujan macam ni blur -.-"

    BalasPadam
  10. tersenarai pun..
    mcam menarik jer ni..
    nak join..hehehe

    BalasPadam
  11. ok..baru paham cmne...
    no. 7 tu...jom tgk..

    BalasPadam
  12. kena tgu lepas pkl 3 brleh buat entri je BA?tak phm la..

    BalasPadam
  13. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    kul 3 baru geledah blog cari dan susun .. kemudian buat jawapan ..tinggalkan url kat entri ini .. paling pantas dan tepat.. dikira pemenang ..

    BalasPadam
  14. kena sampai susun sampai 30 ke Ba..maaf lydia kurang phm..

    BalasPadam
  15. komen tu dkat latest entry ke mane2 entry je ?

    BalasPadam
  16. Betul : Tahniah kepada yang tersenarai.. Nak join sgemen ni tapi tula kol 3 kena cepat.. NOW tenet lak mcm hampeh.. Siput laju lagi.

    BalasPadam
  17. no tu kene cari dalam blog2 yg tersenarai tu ke?

    BalasPadam
  18. kena godek2 laaa semua blog nie kan..
    silap2 kat blog sndiri pn ada number tu..

    BalasPadam
  19. EHH..ade gak..hehe
    jap..xphm sgt..
    no uh kene crik dlm blog org lain k blog kite je

    BalasPadam
  20. wah..tak tersenarai..hukhukhuk..

    BalasPadam
  21. ben mmg kretip!! kalau kerja company bahagian marketing sah cepat naik ni.. saya doakan.hehe

    BalasPadam
  22. owh dari 30 nie kene carik mane yang ader no 1-10 yer...

    BalasPadam
  23. baru prasan la abg ben..
    kalau nak cari komen ang ben tu payah sket sb nak kena tggu owner apprve lagi komen dia...
    alaaahai..

    BalasPadam
  24. adehhhh kefahaman dlm kepeningan..ngeee~~

    BalasPadam
  25. alaa~~~nk join2!~~tp kene mnjaet lak ni,,,huuhu,,xpe la,,next tyme join la,,kli ni tgok je,,smbil mnjaet!~^^
    *gud luck kwn2,,^^

    BalasPadam
  26. haha . adoi . kena adap PC 24jam la kalau mcm ni . haha

    BalasPadam
  27. 1, 2, 6 tak jmpa..hehe...ker dorang kene prove lu komen tue..adoi

    BalasPadam
  28. lain2 tak der la bro..hee

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  29. @Mr Binder

    ada2 saja langau.hehehe
    takmo join, diam jer la bro.

    BalasPadam
  30. waa...macam dah terlepas je nak join. td tertidow..huhu..papepun all da best bg yg join

    BalasPadam
  31. da abg ben ! tgk ni http://readmylip.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  32. Ngaaa... time ni la tenet jadi ciput... ciput pun x macam nii...


    Kalau browser adalah wanita

    BalasPadam
  33. abg ben..done!!..

    http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  34. dah siap.. menggeletar tubuh.. hahahaha.. akhirnya..

    http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  35. terkejut eden tetiba trafik byk masuk, rupanya ada dalam senarai 30. thanks en ben. nanti bleh belanja ayam penyet kalau dpt duit nuffnang.. huhu.

    BalasPadam
  36. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  37. 1 ,2 , 6 takder
    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  38. banyak blog tak approve lagi la.

    BalasPadam
  39. ben... number 2 dan 6 tak jumpa..diorang nie excited nk apprve ka?? aduh

    BalasPadam
  40. yeahhhhhh jumpa semuanya 10...jom tengok sini hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  41. hahaha..sapa la pemegang 1 2 6..tu sila lah bukakan kunci :)

    BalasPadam
  42. kalau orang tue jenis xpublish komen camane???cik tom dah jumpa no 1..siapa nak tahu kena bodek dgn cik tom...hahhaaha...

    BalasPadam
  43. yelah..1 2 ngn 6 takde..hahaah..jenuh la gini ;)

    BalasPadam
  44. ak'ah laa...no 1 2 6 takdeee.. :p

    BalasPadam
  45. hope abg ben jumpa my link ye ekekekekee http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  46. x jumpa no 2 and 6...masih berusaha!

    BalasPadam
  47. no 1 dan no 2 tak jumpe ben..sakit mate den ni mencari...

    BalasPadam
  48. done encik ben...ada 3 x dapat dikesan
    http://storymoryglory.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  49. nak join ... tapi ati berdebar2 untuk mencari nyer... huhuhuh... siap menggeletttaaaarrrr jariiii jemari nie.... huhuhuhu

    BalasPadam
  50. http://miszydian.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-pantas.html

    dah...

    BalasPadam
  51. done..

    http://fariscj.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  52. waaaa abg ben..linkku hope diterima yee heeee..

    BalasPadam
  53. Tak dapat nak join jugak. tak sempat!!!!

    BalasPadam
  54. dah join..heheh..betoi la kot senarai tu noh..


    http://ainaz89.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  55. ssiapa yg da jumepe 1 dan 10..
    p/s..bitau,,hahaha
    nk biul kpale

    BalasPadam
  56. saya tau saya lambat..tapi nk cuba juga....huhuhu


    http://puteri-katek.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  57. dah siap qasehdaliaadelia.blogspot.com

    BalasPadam
  58. http://www.amirizzat.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    ini dia abang ben

    BalasPadam
  59. http://skyjuicemyself.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  60. btol tak?

    http://skyjuicemyself.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  61. http://pcar19.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    sy join gak :)

    BalasPadam
  62. hahaha...cam best je
    encik Ben saya pun nak join jugak...hohoho

    BalasPadam
  63. tak dpt jadi yg terpantas pom xpe...bole usha2 blog yg besh2..nk follow sume lah..huhu

    BalasPadam
  64. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    Atul da siap. Huh, penat. Tp best. :)

    BalasPadam
  65. abg ben!
    da siap da ! ;) http://gulahatimenawan.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  66. url tinggal kt sini ea??hehe

    http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  67. dah try jawap..huhu

    http://kishiakaike.blogspot.com

    BalasPadam
  68. http://no92a.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    kami try buat yang terbaik..ade juga yang tertinggal..

    mia yang ke 10 adalah rahsia..:p

    BalasPadam
  69. sudah join...=)
    http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-pantas.html

    BalasPadam
  70. http://luvmia97.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  71. selesai jugak akhirnya..hehe..pantas ke? ;p

    http://ctrohanisaad.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  72. belasah jwpn

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  73. dahhh...

    ok..http://miszydian.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-pantas.html

    BalasPadam
  74. SIAPPPPPP!!!!


    http://ummu-sumayyah.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    athirah's aunty

    BalasPadam
  75. Yeah!!!!Sempat jugak!!!

    url :

    http://scarlettj1.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  76. ok siappp :

    http://nottygirlz.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  77. ni dier.huhu..
    law terlambat..mntak sori..

    http://cungkilanmemori.blogspot.com/2010/12/mnyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  78. siap semua...bro bent ada ter post no ker entry no 2 tuan rumah..hehe..

    BalasPadam
  79. http://familymoza.blogspot.com/2010/12/main-petang-petangmari-menyusun-blog.html

    mama join :)

    BalasPadam
  80. ben...
    dah join ok...
    heheheh
    sampai tak g meeting gue...
    astagfirullahalazim..
    http://azian-muhammad.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  81. http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    xjadi yg terpantas pun xpe la, ntr jugak..huhu

    BalasPadam
  82. pembetulan...complete sudah...dah jumpa pon...sakit la mata i abg ben...huhuhu

    BalasPadam
  83. siap!

    http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/menyususn-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  84. http://miza-zairi.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    tak kisah menang atau kalah..tp puas hati naikkan trafik kawan2

    BalasPadam
  85. ben , cena nak selalu keep in taouch dgn ben ehh ?
    HEHE :)

    BalasPadam
  86. haha no 1 kat blog kite hehehehe ...

    BalasPadam
  87. ohh, segment sebegini tidak melayakkan saya utk join.. keje maaa.. mn leh men2 sgt.. hihi

    BalasPadam
  88. saya join nie

    http://eyqaatiqah.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  89. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html

    DAH COMPLETE.. MESTI DAH LAST2 NI..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  90. Salam ..
    uhh memang geliga tahap ungka la Ben ni .. ehh ungka geliga ke? ..hmm tahap kancil emas punya bijak ...

    BalasPadam
  91. cisss.. bukak2 macam ramai je dah bg jawapan. adehh.. lambat pulak kali ni

    BalasPadam
  92. BA
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-paling-pantas.html
    ni link.. kot tersilap post tadi.. kalau dah terpost tadi sila delete la ya
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  93. macam best! ngeee~

    join!

    http://missezzat.blogspot.com/2010/12/menyusun-blog-paling-pantas.html

    BalasPadam
  94. saya yg tersenarai pun join ni.. harap2 betullah tekaan tu

    http://matahati-aishahazhari.blogspot.com/2010/12/segmen-menyusun-blog-pantas.html

    BalasPadam
  95. haha..Ben main diam je tu..siapa pemenangnyer?migrain main nyorok2 ni hehehe

    BalasPadam
  96. salam

    abg ben..

    TERIMA KASIH..

    erkk...baru bangun tido....

    bagi can kat orang lain la plak..hehhe

    BalasPadam
  97. salam ben, hahaha buat suspen jer masuk blog tok ben ada komen, hehe


    TQ yer slaen mnambah traffic, naik gak follower, hhehhee


    tok terpilih untuk dikomen, haha

    BalasPadam
  98. wah encik ben,walaupon ika x join..tgk pon dh pening..ke ika yang kurg fhm ni...hahahah

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI