Pelik Sangat Ke Nama Blog Aku Nih ?

SEGMEN DITUTUP UNTUK MEMBERI LALUAN PADA SEGMEN BARU

Ini segmen baru menggantikan segmen TERIMA KASIH yang dah ditutup tadi .. hehehe..terima kasih kerana sudi join sama ..

Ok .. skang ni aku nak buat satu segmen baru .. segmen khas buat blog tak kira baru atau lama yang penting ialah MINAT .. Minat nak join ler ! ... Caranya , seperti biasa ... buat satu entri khas yang mana dalam entri tu perlu ada :

  1. Header Ben Ashaari Blog
  2. Tajuk : PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..
  4. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
  5. Siapa orang kuat blog korang tu ..
  6. Angan angan terhadap blog tu ..
  7. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
  8. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
  9. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
  10. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan ..

Tu jer... sila paste entri url korang kat sini .. hehehe ..TERIMA KASIH ...

Pelik ke nama blog diorng ?? :

  1. nazirulhazwan~
  2. Ayuni
  3. unieylovesherself...
  4. Ainismaira
  5. ~hAKim ZaiLAn~
  6. FUZY
  7. nana cHan
  8. dyba
  9. cik aied
  10. atOn
  11. Lydia Miza(Aidyl Azim)
  12. mOoN
  13. micky eyqa
  14. Kuronofu91
  15. n@iem88
  16. nuR izyan
  17. FasiHaH SupiaN
  18. haniz
  19. Joy Norin
  20. akubersamaCahya
  21. Siti Aisyah
  22. iqbalhakimi
  23. Ayeem Jemain
  24. zaMir
  25. Miss Nina
  26. Silent Thinker
  27. WannZ_AzryN
  28. sAkUrA
  29. Siti Wardah
  30. Kalamhati
  31. tHesmUff
  32. cek chun
  33. saya KILA
  34. Encik Luncai
  35. Citarasa Rinduan
  36. Cik Su
  37. Sepatu Hijau
  38. zureen
  39. missbby
  40. LaVeNdrA
  41. Si Gadis Semasa
  42. Awatif Azizi
  43. Solihin Zubir
  44. CEPET
  45. Norhafiza
  46. Syafiq Rosli
  47. Farah Hanim
  48. MiSx MieRa
  49. ijatnuar87
  50. Haris Khairuddin
  51. Emma
  52. amad sarpix
  53. yuyu
  54. Miss SurferParadise
  55. Nur Azila Ismail
  56. Princess Nur
  57. nur choki choki
  58. eiela
  59. Pencari Qurratuaini
  60. shahjiehan
  61. nur 'afifah :)
  62. asyfiqaz
  63. mE
  64. syuwai skr
  65. MIMIE AIZA
  66. saiazuan
  67. Yellow LEOpard
  68. B.E.L.L.A
  69. Ainiaa♥
  70. Putri Lindungan Bulan
  71. Rockstar Chan
  72. ::Cikgu Akim::
  73. Nur Amira Ramli
  74. miss jiey
  75. .ib.
  76. miss jiey
  77. Ikram
  78. Mimie
  79. Amirah Su'aidah
  80. AjimGreen
  81. mia
  82. momochan
  83. Magrib
  84. [ m I e h A ]
  85. Privacy_Resident
  86. misz jue
  87. AiDa
  88. misz nana
  89. Wan85
  90. Amna.Qadeeja
  91. Reiko91
  92. Rabiatul

Masa yang sesuai untuk tambah kenalan ... hehe..

120 ulasan:

  1. siap!

    http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  2. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  3. enciBEN ASHAARI
    dah join..check it out ya

    ni link nye

    http://loveyuni.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  4. Saya join :)

    http://ainismaira87.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

    BalasPadam
  5. huwaaa..mcm best je ni..ehehhee..mlm ni insyallah sy join ek en ben...hari3 perati je mcm3 segmen..bizi sgt smpai xsmpat nk join..ni da settle semua..alhamdulillah..tq en ben sharing dis..

    BalasPadam
  6. saya join!!
    ni segmen paling best!hahaha!

    http://kimzai92.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  7. okeh...siap sudah....

    http://fuziahfbi.blogspot.com/2010/12/sahut-segment-ben-ashaari.html

    thank dapat jg join...

    BalasPadam
  8. hehe, dah siap!

    http://ciputsedut.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  9. ben!! siap!!

    http://sweetdyba.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  10. saya join! hehe

    http://aiedalystic.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  11. BEREH!! (^^_)

    http://atonisaton.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  12. LM punya..
    http://miza-zairi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html
    tq BA

    BalasPadam
  13. http://munirahizzan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

    BalasPadam
  14. dah join..

    http://eyqaatiqah.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  15. Dah join...pelik sampai mengalahkan misteri alien ni...hummmmm

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

    BalasPadam
  16. saya join gak BA
    http://naimorange.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  17. nie2
    http://naimorange.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  18. cyap & join!! :)
    http://izyanyuyu.blogspot.com/2010/12/segmenpelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  19. nak join.. jap yer saya buat

    BalasPadam
  20. http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  21. ya allah, ske nye sye, Abg Ben xpnh komen tp tetiba dier komen dlm blog sye yg buruk tu, terima kasih sgt2....klau bleh smua segmen nk join ....

    BalasPadam
  22. nak join..
    http://qatrunnadanurhannani.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  23. Join.

    http://psycho-mate189.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  24. salam.
    tak sempat nak join segmen tolong tu,

    abc join segmen ni ye.. ^^

    http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  25. siap!!!

    http://imymemine-story.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-ni.html

    BalasPadam
  26. homework siap!

    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nie.html

    BalasPadam
  27. http://www.ayeemayam.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  28. harap2 tak pelik la...huhuhu..

    http://ninenov91.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  29. Encik BA !
    saya sudah join !
    weee :)

    http://ninachillaylady.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

    BalasPadam
  30. Done!!~

    http://safiyahezora.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  31. nak join..
    http://www.benashaari.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  32. nak jugak! :DD

    http://naitpor.blogspot.com/2010/12/pertama-kali-join-segmen-ni.html

    BalasPadam
  33. join !

    http://swardah.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  34. nak join!!

    http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  35. salam mr ben,
    ingatkan pa tadi,segmen rupanya..hope x terlambat lagi..

    http://thesmuff91.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    ~amir_smuff~

    BalasPadam
  36. http://cekrasala.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ka-nama-blog-cek-ni.html

    BalasPadam
  37. nak join jugakk !! hehe . pelik . memang pelik =D


    http://cubatrytest6094.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  38. join suda..

    http://sharmhassan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  39. ben...
    aku join nie..
    jangan tinggal daku

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ker-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  40. Cik Su dah buat http://lovemeenot.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  41. salam abg ben syira lagi :)



    http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  42. ZUREEN JOIN! :)

    http://zureensukasushi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  43. time kaseh en.ben follow saya..
    (sambil melompat riang)
    hihihih

    BalasPadam
  44. En. Ben..saya mau join..please.....huhu
    http://secretbby.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    Thank you..:)

    BalasPadam
  45. da buat..

    http://luvly-fyra.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  46. joinkkk !

    http://choimika18.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

    BalasPadam
  47. http://yellowyipyip.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  48. dah join jugak..

    http://greensyndicate.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  49. huhu..terlewat lagi



    http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  50. No pun nk join..

    http://www.benashaari.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  51. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    Settle..:)

    BalasPadam
  52. join lagi ~
    http://farahuhibbuislam.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  53. dh join..

    http://mieraluve.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  54. http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    dah join....

    BalasPadam
  55. ok, brader ben. siap dah entri utk segmen ni..


    http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  56. Yah.. sy join!

    http://deaohlala.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    makasih ya..

    BalasPadam
  57. join gak..

    http://amadsarpix.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  58. incik ben,dah join....

    http://ryujan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  59. adehh .. lambat plak post..

    http://paradise2lurve.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  60. http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  61. join jugak! jangan miss i yek..

    http://nurhayatimohd.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  62. siap jugakk akhirnya..

    http://akudanchoki-choki.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  63. saya pun join jugak en.ben. Maaf lambat

    http://belog-newbie.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  64. Salam

    nak join...

    http://myqurratuaini.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  65. mak aih..kejap je dah berpuluh2 komen....

    nak join jugak

    http://shahjiehan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  66. what ? tutup dah ? alaaaa ! :(
    abg bennn ,
    plss plss plsss.
    terima yang satu ni.
    ain buat ni dr ptg td lg , then tetiba internet ntah kenapa. takboleh connect. waktu ain tenga type ok buat nak post tak boleh. kebetulan keluar. ni baruu balik
    abggg pls pls terima.
    satuuu ni je. eh eh ?

    BalasPadam
  67. done.! heeh..dah lama siap..bru eringat..ceq lupa nak link la..hahaha..ap nak jd la..ok..EN.BEN.. SIAP.!:)

    http://appleambergriss.blogspot.com/2010/12/pertama.html

    BalasPadam
  68. hah..??dah ttup..??ala..PENAT je la kalo cmni..haiishh..~ dah bt.TERLUPA plak nak LINK..adoi... http://appleambergriss.blogspot.com/2010/12/pertama.html *kalo msih ad hrapan..huhu..~

    BalasPadam
  69. ha? dah terlambat ke? dah post da ni..terima ye..plizz2, da la ni first time nak menjoin segmen abg ben..huk3

    http://thepotpetking.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  70. http://whoisgadissemasa.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    Hantar asaimen ni.. Sila semak ye Mr. Ben...hehe

    BalasPadam
  71. wah..cam best gk segmen kali nih..:-)

    BalasPadam
  72. hah ?? tutup dah ke??

    telupa nak hantar url kat sini..hak2x.. exited jew menaip2x

    harap dpt j0in ya en. ben..
    tQ ^^

    http://syuwaistory.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  73. ishh tertinggal lagi

    http://mimieaiza.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  74. http://yellowleopard.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  75. bella join!

    http://missbellamitchie.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  76. eh eh BA ,
    yang td tuu , utk segmen terima kasih.
    yang dh lambat tu. terima la ye ?
    silap post pulak. hehe
    thankss.

    yang ni , utk segmen pelik sgt ke blog aku nih ?

    http://cakapcakapain.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    thankss.

    BalasPadam
  77. Dah join! Lambat cikit cz line broadband cam siput... huhuhu...

    http://diariputrilindunganbulan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  78. dah buat :)
    click here :)

    <a href="http://ownerblognurshazwani.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html?spref=bl"

    BalasPadam
  79. salam En Ben..saya daftarkan diri lagi untuk join segmen ni!!

    http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku.html

    Thnks a lot!

    BalasPadam
  80. http://mantegakacang.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-name-blog-ak-nih.html

    nak join juga..:)

    BalasPadam
  81. err, harap x trlambat,,first time join nie..:)

    http://mantegakacang.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-name-blog-ak-nih.html

    BalasPadam
  82. inche ben,,assignment da beres!

    http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  83. halo ben~
    boleh join lagi ke? saje2 nak join... hehe...

    http://hatiberbungabunga.blogspot.com/2010/12/199-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    tqs~

    BalasPadam
  84. inche ben,,assignment da beres!

    http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  85. ikram join segmen ni ..

    http://www.tentangikram.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  86. nak join !

    http://www.tentangikram.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  87. Salam Ben.Baru menjadi follower Ben.
    tertarik dengan segmen ni.dah join:-

    http://rhythmoflollytummy.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    eh dah tutup ker en.Ben?aiyo.xper laa.dah siap dah pun.hantar je la.sorry lambat sifu.

    BalasPadam
  88. Mira join!!!

    http://myra-aida.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  89. en.ben~ kali ni saya join!!
    orang keberapalah agaknyakan?? hope masih sempat. (: amin~

    ni linknya ~> :: PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH? ::

    BalasPadam
  90. yeah..done en ben..

    http://gardisareyou.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  91. momo pun join juga :)

    http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  92. kalau xde nama dalam senarai tu boleh join tak?

    nak join jugak..huhu

    T_T

    BalasPadam
  93. bro.. da join...
    mintak ehsan brader ben baca n pamerkan terima kaseh..


    http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  94. join :)
    http://blogshamihah.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  95. first time join ni ntah boleh ke tak lagi tak tahulah kan.

    http://merepeksematamata.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    Terima kasih!

    BalasPadam
  96. nak join jugak ..tak kira !

    abg ben jemput bace, plezz

    http://blogsukesuki.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

    BalasPadam
  97. Salam EN BEN..

    AiDa join ek...

    ni my link...

    http://hidayahaida.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    sudi2 la jenguk ya..
    maceh..;)

    BalasPadam
  98. nana join :)

    http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  99. saya nak join,

    ni link nyer
    http://wanwidget.com/2010/12/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih/

    BalasPadam
  100. alamak bro ben, yg kuar kat list atas tu name profile saye, bukan name blog saye... ;)

    BalasPadam
  101. en ben sempat lagi tak eh nak join ni?tp sy da bt entri sal nih heheh

    http://maiqadeejazzz.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    harap2 terimala yer,thanx !

    BalasPadam
  102. join!!

    http://rebanitik.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  103. BA: dAH JOIN.....KAT SINI >>>

    http://azzeyatin.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    TQ BEN....

    BalasPadam
  104. faty nak join boley??
    sori lewat tau abg ben..

    http://fathiahmohdjamil.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    thanks~

    BalasPadam
  105. http://mstutustylo.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  106. Join sudah!:)

    http://dyatunteja.blogspot.com/2010/12/hikayat-10-pelik-sangat-ke-nama-blog.html

    BalasPadam
  107. sy dah join jugak yg ni =)

    http://cintaakudankamuselamanya.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  108. Assalamualaikum... En. Ben saya join ye..

    http://fuzjee.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku.html

    BalasPadam
  109. masih di terima ke?xtrima pn nk post gak..haha

    http://fatihah-realitidanfantasi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  110. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    atul j0in jgk. thanks :)

    BalasPadam
  111. saya teringin nak join ..sempat lagi ke.. takpe la..cuba je..
    http://kudoprogon.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku.html

    BalasPadam
  112. Assalamualaikum.... En. Ben, bila saya semak senarai blogger yg join segmen ni... tak de pula nama saya... Agaknya saya ni tercicir kut atau tak layak.... waaaaaaaa! nangis le namanya...

    BalasPadam
  113. saya join ye

    http://kiwiblurr.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  114. ehek.. eden join ye..
    ngeh3~~ tapi banyak merepek la pulak..~~

    http://sekeping-cinta.blogspot.com/2010/12/ahaak-tidak-ala-umphh-yeah.html

    BalasPadam
  115. Salam En.Ben...Saya Join Yer

    http://footpc.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam
  116. dah join dah en ben..hihi ni link nyer

    http://celotehsiarnab.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009