Sabtu, 11 Disember 2010

Pelik Sangat Ke Nama Blog Aku Nih ?

SEGMEN DITUTUP UNTUK MEMBERI LALUAN PADA SEGMEN BARU

Ini segmen baru menggantikan segmen TERIMA KASIH yang dah ditutup tadi .. hehehe..terima kasih kerana sudi join sama ..

Ok .. skang ni aku nak buat satu segmen baru .. segmen khas buat blog tak kira baru atau lama yang penting ialah MINAT .. Minat nak join ler ! ... Caranya , seperti biasa ... buat satu entri khas yang mana dalam entri tu perlu ada :

  1. Header Ben Ashaari Blog
  2. Tajuk : PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..
  4. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
  5. Siapa orang kuat blog korang tu ..
  6. Angan angan terhadap blog tu ..
  7. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
  8. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
  9. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
  10. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan ..

Tu jer... sila paste entri url korang kat sini .. hehehe ..TERIMA KASIH ...

Pelik ke nama blog diorng ?? :

  1. nazirulhazwan~
  2. Ayuni
  3. unieylovesherself...
  4. Ainismaira
  5. ~hAKim ZaiLAn~
  6. FUZY
  7. nana cHan
  8. dyba
  9. cik aied
  10. atOn
  11. Lydia Miza(Aidyl Azim)
  12. mOoN
  13. micky eyqa
  14. Kuronofu91
  15. n@iem88
  16. nuR izyan
  17. FasiHaH SupiaN
  18. haniz
  19. Joy Norin
  20. akubersamaCahya
  21. Siti Aisyah
  22. iqbalhakimi
  23. Ayeem Jemain
  24. zaMir
  25. Miss Nina
  26. Silent Thinker
  27. WannZ_AzryN
  28. sAkUrA
  29. Siti Wardah
  30. Kalamhati
  31. tHesmUff
  32. cek chun
  33. saya KILA
  34. Encik Luncai
  35. Citarasa Rinduan
  36. Cik Su
  37. Sepatu Hijau
  38. zureen
  39. missbby
  40. LaVeNdrA
  41. Si Gadis Semasa
  42. Awatif Azizi
  43. Solihin Zubir
  44. CEPET
  45. Norhafiza
  46. Syafiq Rosli
  47. Farah Hanim
  48. MiSx MieRa
  49. ijatnuar87
  50. Haris Khairuddin
  51. Emma
  52. amad sarpix
  53. yuyu
  54. Miss SurferParadise
  55. Nur Azila Ismail
  56. Princess Nur
  57. nur choki choki
  58. eiela
  59. Pencari Qurratuaini
  60. shahjiehan
  61. nur 'afifah :)
  62. asyfiqaz
  63. mE
  64. syuwai skr
  65. MIMIE AIZA
  66. saiazuan
  67. Yellow LEOpard
  68. B.E.L.L.A
  69. Ainiaa♥
  70. Putri Lindungan Bulan
  71. Rockstar Chan
  72. ::Cikgu Akim::
  73. Nur Amira Ramli
  74. miss jiey
  75. .ib.
  76. miss jiey
  77. Ikram
  78. Mimie
  79. Amirah Su'aidah
  80. AjimGreen
  81. mia
  82. momochan
  83. Magrib
  84. [ m I e h A ]
  85. Privacy_Resident
  86. misz jue
  87. AiDa
  88. misz nana
  89. Wan85
  90. Amna.Qadeeja
  91. Reiko91
  92. Rabiatul

Masa yang sesuai untuk tambah kenalan ... hehe..

120 komen :

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

siap!

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Ayuni berkata... [Reply to comment]

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

unieylovesherself... berkata... [Reply to comment]

enciBEN ASHAARI
dah join..check it out ya

ni link nye

http://loveyuni.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Ainismaira berkata... [Reply to comment]

Saya join :)

http://ainismaira87.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

mia berkata... [Reply to comment]

huwaaa..mcm best je ni..ehehhee..mlm ni insyallah sy join ek en ben...hari3 perati je mcm3 segmen..bizi sgt smpai xsmpat nk join..ni da settle semua..alhamdulillah..tq en ben sharing dis..

~hAKim ZaiLAn~ berkata... [Reply to comment]

saya join!!
ni segmen paling best!hahaha!

http://kimzai92.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

FUZY berkata... [Reply to comment]

okeh...siap sudah....

http://fuziahfbi.blogspot.com/2010/12/sahut-segment-ben-ashaari.html

thank dapat jg join...

nana cHan berkata... [Reply to comment]

hehe, dah siap!

http://ciputsedut.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

dyba berkata... [Reply to comment]

ben!! siap!!

http://sweetdyba.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

cik aied berkata... [Reply to comment]

saya join! hehe

http://aiedalystic.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

atOn berkata... [Reply to comment]

BEREH!! (^^_)

http://atonisaton.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

LM punya..
http://miza-zairi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html
tq BA

mOoN berkata... [Reply to comment]

http://munirahizzan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

micky eyqa berkata... [Reply to comment]

dah join..

http://eyqaatiqah.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

Dah join...pelik sampai mengalahkan misteri alien ni...hummmmm

http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

n@iem88 berkata... [Reply to comment]

saya join gak BA
http://naimorange.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

n@iem88 berkata... [Reply to comment]

nie2
http://naimorange.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

nuR izyan berkata... [Reply to comment]

cyap & join!! :)
http://izyanyuyu.blogspot.com/2010/12/segmenpelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Cik Su berkata... [Reply to comment]

nak join.. jap yer saya buat

haniz berkata... [Reply to comment]

http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Ayuni berkata... [Reply to comment]

ya allah, ske nye sye, Abg Ben xpnh komen tp tetiba dier komen dlm blog sye yg buruk tu, terima kasih sgt2....klau bleh smua segmen nk join ....

Joy Norin berkata... [Reply to comment]

nak join..
http://qatrunnadanurhannani.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

FasiHaH SupiaN berkata... [Reply to comment]

Join.

http://psycho-mate189.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

akubersamaCahya berkata... [Reply to comment]

salam.
tak sempat nak join segmen tolong tu,

abc join segmen ni ye.. ^^

http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Siti Aisyah berkata... [Reply to comment]

siap!!!

http://imymemine-story.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-ni.html

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

homework siap!

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nie.html

Ayeem Jemain berkata... [Reply to comment]

http://www.ayeemayam.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

zaMir berkata... [Reply to comment]

harap2 tak pelik la...huhuhu..

http://ninenov91.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Miss Nina berkata... [Reply to comment]

Encik BA !
saya sudah join !
weee :)

http://ninachillaylady.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

Silent Thinker berkata... [Reply to comment]

Done!!~

http://safiyahezora.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

WannZ_AzryN berkata... [Reply to comment]

nak join..
http://www.benashaari.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

sAkUrA berkata... [Reply to comment]

nak jugak! :DD

http://naitpor.blogspot.com/2010/12/pertama-kali-join-segmen-ni.html

Siti Wardah berkata... [Reply to comment]

join !

http://swardah.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

nak join!!

http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

tHesmUff berkata... [Reply to comment]

salam mr ben,
ingatkan pa tadi,segmen rupanya..hope x terlambat lagi..

http://thesmuff91.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

~amir_smuff~

cek chun berkata... [Reply to comment]

http://cekrasala.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ka-nama-blog-cek-ni.html

Iera Afzu berkata... [Reply to comment]

join jugak!
sini

saya KILA berkata... [Reply to comment]

nak join jugakk !! hehe . pelik . memang pelik =D


http://cubatrytest6094.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Encik Luncai berkata... [Reply to comment]

join suda..

http://sharmhassan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

ben...
aku join nie..
jangan tinggal daku

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ker-nama-blog-aku-nih.html

Cik Su berkata... [Reply to comment]

Cik Su dah buat http://lovemeenot.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Sepatu Hijau berkata... [Reply to comment]

salam abg ben syira lagi :)



http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

zureen berkata... [Reply to comment]

ZUREEN JOIN! :)

http://zureensukasushi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

unieylovesherself... berkata... [Reply to comment]

time kaseh en.ben follow saya..
(sambil melompat riang)
hihihih

missbby berkata... [Reply to comment]

En. Ben..saya mau join..please.....huhu
http://secretbby.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Thank you..:)

LaVeNdrA berkata... [Reply to comment]

da buat..

http://luvly-fyra.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Si Gadis Semasa berkata... [Reply to comment]

joinkkk !

http://choimika18.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

Awatif Azizi berkata... [Reply to comment]

http://yellowyipyip.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Solihin Zubir berkata... [Reply to comment]

dah join jugak..

http://greensyndicate.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

CEPET berkata... [Reply to comment]

huhu..terlewat lagi



http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Norhafiza berkata... [Reply to comment]

No pun nk join..

http://www.benashaari.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Settle..:)

Farah Hanim berkata... [Reply to comment]

join lagi ~
http://farahuhibbuislam.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

MiSx MieRa berkata... [Reply to comment]

dh join..

http://mieraluve.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

ijatnuar87 berkata... [Reply to comment]

http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

dah join....

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

ok, brader ben. siap dah entri utk segmen ni..


http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Emma berkata... [Reply to comment]

Yah.. sy join!

http://deaohlala.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

makasih ya..

amad sarpix berkata... [Reply to comment]

join gak..

http://amadsarpix.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

yuyu berkata... [Reply to comment]

incik ben,dah join....

http://ryujan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Miss SurferParadise berkata... [Reply to comment]

adehh .. lambat plak post..

http://paradise2lurve.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Princess Nur berkata... [Reply to comment]

join jugak! jangan miss i yek..

http://nurhayatimohd.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

nur choki choki berkata... [Reply to comment]

siap jugakk akhirnya..

http://akudanchoki-choki.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

eiela berkata... [Reply to comment]

saya pun join jugak en.ben. Maaf lambat

http://belog-newbie.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Pencari Qurratuaini berkata... [Reply to comment]

Salam

nak join...

http://myqurratuaini.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

shahjiehan berkata... [Reply to comment]

mak aih..kejap je dah berpuluh2 komen....

nak join jugak

http://shahjiehan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Ainiaa♥ berkata... [Reply to comment]

what ? tutup dah ? alaaaa ! :(
abg bennn ,
plss plss plsss.
terima yang satu ni.
ain buat ni dr ptg td lg , then tetiba internet ntah kenapa. takboleh connect. waktu ain tenga type ok buat nak post tak boleh. kebetulan keluar. ni baruu balik
abggg pls pls terima.
satuuu ni je. eh eh ?

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

ainaa.. ok..

nur 'afifah :) berkata... [Reply to comment]

done.! heeh..dah lama siap..bru eringat..ceq lupa nak link la..hahaha..ap nak jd la..ok..EN.BEN.. SIAP.!:)

http://appleambergriss.blogspot.com/2010/12/pertama.html

nur 'afifah :) berkata... [Reply to comment]

hah..??dah ttup..??ala..PENAT je la kalo cmni..haiishh..~ dah bt.TERLUPA plak nak LINK..adoi... http://appleambergriss.blogspot.com/2010/12/pertama.html *kalo msih ad hrapan..huhu..~

asyfiqaz berkata... [Reply to comment]

ha? dah terlambat ke? dah post da ni..terima ye..plizz2, da la ni first time nak menjoin segmen abg ben..huk3

http://thepotpetking.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

mE berkata... [Reply to comment]

http://whoisgadissemasa.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Hantar asaimen ni.. Sila semak ye Mr. Ben...hehe

J.M.R berkata... [Reply to comment]

wah..cam best gk segmen kali nih..:-)

syuwai skr berkata... [Reply to comment]

hah ?? tutup dah ke??

telupa nak hantar url kat sini..hak2x.. exited jew menaip2x

harap dpt j0in ya en. ben..
tQ ^^

http://syuwaistory.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

MIMIE AIZA berkata... [Reply to comment]

ishh tertinggal lagi

http://mimieaiza.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

saiazuan berkata... [Reply to comment]

hehe siap tepat 12 malam

http://eleventx.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Yellow LEOpard berkata... [Reply to comment]

http://yellowleopard.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

B.E.L.L.A berkata... [Reply to comment]

bella join!

http://missbellamitchie.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Ainiaa♥ berkata... [Reply to comment]

eh eh BA ,
yang td tuu , utk segmen terima kasih.
yang dh lambat tu. terima la ye ?
silap post pulak. hehe
thankss.

yang ni , utk segmen pelik sgt ke blog aku nih ?

http://cakapcakapain.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

thankss.

Putri Lindungan Bulan berkata... [Reply to comment]

Dah join! Lambat cikit cz line broadband cam siput... huhuhu...

http://diariputrilindunganbulan.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Rockstar Chan berkata... [Reply to comment]

dah buat :)
click here :)

<a href="http://ownerblognurshazwani.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html?spref=bl"

::Cikgu Akim:: berkata... [Reply to comment]

salam En Ben..saya daftarkan diri lagi untuk join segmen ni!!

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku.html

Thnks a lot!

Nur Amira Ramli berkata... [Reply to comment]

http://mantegakacang.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-name-blog-ak-nih.html

nak join juga..:)

Nur Amira Ramli berkata... [Reply to comment]

err, harap x trlambat,,first time join nie..:)

http://mantegakacang.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-name-blog-ak-nih.html

miss jiey berkata... [Reply to comment]

inche ben,,assignment da beres!

http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

.ib. berkata... [Reply to comment]

halo ben~
boleh join lagi ke? saje2 nak join... hehe...

http://hatiberbungabunga.blogspot.com/2010/12/199-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

tqs~

miss jiey berkata... [Reply to comment]

inche ben,,assignment da beres!

http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Ikram berkata... [Reply to comment]

ikram join segmen ni ..

http://www.tentangikram.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Ikram berkata... [Reply to comment]

nak join !

http://www.tentangikram.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Mimie berkata... [Reply to comment]

Salam Ben.Baru menjadi follower Ben.
tertarik dengan segmen ni.dah join:-

http://rhythmoflollytummy.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

eh dah tutup ker en.Ben?aiyo.xper laa.dah siap dah pun.hantar je la.sorry lambat sifu.

Amirah Su'aidah berkata... [Reply to comment]

Mira join!!!

http://myra-aida.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

AjimGreen berkata... [Reply to comment]

en.ben~ kali ni saya join!!
orang keberapalah agaknyakan?? hope masih sempat. (: amin~

ni linknya ~> :: PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH? ::

mia berkata... [Reply to comment]

yeah..done en ben..

http://gardisareyou.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

momochan berkata... [Reply to comment]

momo pun join juga :)

http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

misz jue berkata... [Reply to comment]

kalau xde nama dalam senarai tu boleh join tak?

nak join jugak..huhu

T_T

Magrib berkata... [Reply to comment]

bro.. da join...
mintak ehsan brader ben baca n pamerkan terima kaseh..


http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

[ m I e h A ] berkata... [Reply to comment]

join :)
http://blogshamihah.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Privacy_Resident berkata... [Reply to comment]

first time join ni ntah boleh ke tak lagi tak tahulah kan.

http://merepeksematamata.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Terima kasih!

misz jue berkata... [Reply to comment]

nak join jugak ..tak kira !

abg ben jemput bace, plezz

http://blogsukesuki.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

AiDa berkata... [Reply to comment]

Salam EN BEN..

AiDa join ek...

ni my link...

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

sudi2 la jenguk ya..
maceh..;)

misz nana berkata... [Reply to comment]

nana join :)

http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Wan85 berkata... [Reply to comment]

saya nak join,

ni link nyer
http://wanwidget.com/2010/12/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih/

.ib. berkata... [Reply to comment]

alamak bro ben, yg kuar kat list atas tu name profile saye, bukan name blog saye... ;)

Amna.Qadeeja berkata... [Reply to comment]

en ben sempat lagi tak eh nak join ni?tp sy da bt entri sal nih heheh

http://maiqadeejazzz.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

harap2 terimala yer,thanx !

Zulfadzly Rohaizad berkata... [Reply to comment]

join!!

http://rebanitik.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: dAH JOIN.....KAT SINI >>>

http://azzeyatin.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

TQ BEN....

~faty~ berkata... [Reply to comment]

faty nak join boley??
sori lewat tau abg ben..

http://fathiahmohdjamil.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

thanks~

the Dream Chaser berkata... [Reply to comment]

http://mstutustylo.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

TunTeja berkata... [Reply to comment]

Join sudah!:)

http://dyatunteja.blogspot.com/2010/12/hikayat-10-pelik-sangat-ke-nama-blog.html

atien_abErn berkata... [Reply to comment]

dah tutup ea ?

Mya Amira berkata... [Reply to comment]

sy dah join jugak yg ni =)

http://cintaakudankamuselamanya.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-blog-aku-nih.html

Fuziani JSR berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum... En. Ben saya join ye..

http://fuzjee.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku.html

ReiKo91 berkata... [Reply to comment]

masih di terima ke?xtrima pn nk post gak..haha

http://fatihah-realitidanfantasi.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

rabiatul berkata... [Reply to comment]

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

atul j0in jgk. thanks :)

a.samad jaafar berkata... [Reply to comment]

saya teringin nak join ..sempat lagi ke.. takpe la..cuba je..
http://kudoprogon.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku.html

Fuziani JSR berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.... En. Ben, bila saya semak senarai blogger yg join segmen ni... tak de pula nama saya... Agaknya saya ni tercicir kut atau tak layak.... waaaaaaaa! nangis le namanya...

kiwi berkata... [Reply to comment]

saya join ye

http://kiwiblurr.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

dhilla nazli berkata... [Reply to comment]

ehek.. eden join ye..
ngeh3~~ tapi banyak merepek la pulak..~~

http://sekeping-cinta.blogspot.com/2010/12/ahaak-tidak-ala-umphh-yeah.html

irwanpauzi berkata... [Reply to comment]

Salam En.Ben...Saya Join Yer

http://footpc.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

cik arnab berkata... [Reply to comment]

dah join dah en ben..hihi ni link nyer

http://celotehsiarnab.blogspot.com/2010/12/pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-nih.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI