Selasa, 11 Oktober 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (2:32)

Bab 1 : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Bab 2 : [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] [2:5] [2:6] [2:7] [2:8] [2:9] [2:10] [2:11] [2:12] [2:13] [2:14] [2:15] [2:16] [2:17] [2:18] [2:19] [2:20] [2:21] [2:22] [2:23] [2:24] [2:25] [2:25] [2:26] [2:27] [2:28] [2:29] [2:30] [2:31] ..

 

"Abang , nanti nak g gathering kat KLCC tu , abang nak guna nickname apa ? Haa.. kata tak nak bagi Sabrina tau.. camana tu ? ". Lisa tanya pada aku .

 

" Kan abang ada 2 blog. Guna la blog satu lagi tu.. Blog tu sapa pon tak tau .. Hehehe .. ". Jelas aku.

 

" Owh.. kenapa abang tak nak Sabrina tau sapa abang eh ? ". Lisa soal aku kembali.

 

" Saja nak low profile. Biarlah orang kenal blog je .. Orangnya tak perlu dikenali.. kan kan ? " . Aku senyum pada Lisa.

 

" Poyos tul la abang ni .. Orang buat blog sbb nak glameer .. Orang kenal.. abang lak nak sembunyi identiti.. ". Lisa saja nak provoke aku.

 

" Lain orang lain cara .. Abang selesa dengan cara gini.. Yang penting mesej abang dalam blog dapat disampaikan.. Tu lagi bagus kan ? Mereka yang nak glamer tu mungkin ada sebab kenapa buat gitu. Sapa tau kan ? Janji niat kena betul. Dah , abang nak tidur ni.. esok esok abang nanti abang call . Nak abis dah kredit ni ! Tinggal RM45 je ni.. ". Aku ketawa.

 

" Yelah.. kedekut gila ! Baru nak korek rahsia dia.. Huh.. Byee.. Salamm.. ". Terus Lisa matikan perbualan.

 

" Abang ! Sampai dah laaa.. Mengelamun jee keje dia ! Dalam lrt pun boleh mengelamun ! " .  Sabrina mencuit lengan aku setelah berkali memanggil aku yang asyik mengelamun.

 

" Hurm.. rasa malas pulak nak g gathering tu Sab.. Kita ke g makan je nak ? Pastu g jalan kat taman .. Ok ? ". Aku pandang muka Sabrina.

 

" Tamoo.. Sab dah janji nak jumpa kawan kat situ .. Kawan blogger .. Lama dah nak jumpa dia .. hehehe.. ". Sabrina menjeling !

 

" Amboi.. Sekali menjeling kat aku ! Tapi lawa la pulak .. Takat Lisa Surihani , pukul habis budak ni ! Hurm.. Malas betul la aku nak jumpa orang .. Entah tetiba je mood takde .. Iskh.. Apa alasan aku nak bagi kat dia ni lagi ? Haihhh ". Bisik hati kecilku.

 

Sampai sudah destinasi. Kaca mata hitam jenama Oakley aku kenakan untuk elakkan dikenali.

 

-SAMBUNG-

6 komen :

hajar berkata... [Reply to comment]

err.. cik anon da bagi phn no ke kat fesbuk?

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

dalam jugak kata2 itu hehe

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

tak sabar menunggu sambungan cerita ini..


Jom baca entri genk

BILA BLOGGER “BARU” TEGUR BLOGGER “LAMA” #PERGH!!BERANI ENGKAU

BUKAN TAK BANGGA,TAPI TAKUT ORANG TAK FAHAM

KENALI GENK DENGAN LEBIH RAPAT,JOM BACA BIODATA

khatgrafik berkata... [Reply to comment]

Buat belog untuk glamer? Huhuhu..
Glamer tapi merendah diri tu ok..
Bukan glamer tapi poyo :)

Syafiqa berkata... [Reply to comment]

Mesti akan kantoi nye laa :P haha. btw nape bile klik 2:29, tapi yang terbukak 2:28 :(

mas saari berkata... [Reply to comment]

pergi jelah, kesian Sabrina...dia dah bersemangat tu!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI